TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, August 28, 2012

Home » , , , , » Kemaskini Nuffnang Ketiga Ogos 2012

Kemaskini Nuffnang Ketiga Ogos 2012

Hari ini aku buka akaun Nuffnang seperti biasa. Syukur dapat lagi tambahan 1 Buffered Earning (BE) yang ke-75. Bulan Ogos ini banyak betul BE yang muncul di blog ini walaupun earning tak banyak. Setiap blogger diberikan rezekinya masing-masing. Memang kalau dapat BE ini, rasa bersemangat juga nak kemaskini blog. Salah satu sebabnya adalah untuk bagitahu korang yang blog ini dapat BE. :) Apapun, aku doakan blog korang juga masyuk-masyuk selalu. Dunia blogging ni ada turun dan naiknya. Sama juga dengan direct advertising yang kita dapat di dalam blog. Apapun, seorang blogger tegar akan terus menulis biarpun tanpa imbuhan. Lebih-lebih lagi kalau blog itu dalam kategori personal macam blog ini. Terima kasih Nuffnang.

BE ke-75 ialah VW Das Auto 2.0. Iklan ini lebih sesuai untuk blog automotif. Volkswagen rajin betul promosi, hari tu baru habis promosi untuk Volkswagen versi Raya. Satu yang patut kita belajar, walaupun suatu jenama itu sudah gah di pasaran, promosi masih dilakukan secara berterusan. Ya, itu adalah lambang reputasi dan ianya perlu ditonjolkan selalu kepada umum. Iklan Volkswagen kali ini mengambil sedikit babak daripada filem Batman. :)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails