TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, June 19, 2012

Home » , , » Tahniah! Pemenang Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012

Tahniah! Pemenang Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog Bluedianthus Dot Com. Mudah-mudahan korang sihat hendaknya. Kalau demam pun, biarlah demam bola saja tak lebih dari itu. Pemenang Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012 telah pun diumumkan oleh lelaki kacak yang pernah tumbuk budak perempuan cantik (kejam-kejam kacak tu), hehe. :) Tahniah aku ucapkan kepada semua pemenang. Pada aku korang semua adalah pemenang. Menguasai enjin carian Google Malaysia bukanlah satu kerja yang mudah.  Jadi aku memang tabik kepada semua korang yang sudi memporak-perandakan algortima enjin carian Google, haha.. Aku yakin, Google tak kisah punya la. Diorang lagi suka hati ada la. Aku ada lawat juga blog-blog yang menyertai contest SEO Lelaki Kacak ni, dan tengok cara mereka nak tackle keyword lelaki kacak di enjin carian. Kira aku pun ada juga belajar sikit-sikit cara nak buat SEO ni. Yang dapat nombor 1 tu pun aku ada lawat blognya. Memang cunlah sebab dapat sambar excat match domain (EMD) untuk sertai cabaran ni. Aku tau siapa kau LelakiKacak.Com, haha.. :)

Tahniah juga kepada wanita yang berjaya mengungguli keyword lelaki kacak. Tahniah juga aku ucapkan kepada penganjur cabaran, titan dan "sekutu-sekutunya" sebab berjaya buat cabaran SEO ini dengan jayanya. Tahniah juga kepada semua penaja yang terlebih kacak. Ada rezeki lebih aku akan taja lagi contest ko tu titan. Tapi next time ko kena belanja aku. Masalahnya, aku tak suka cendol, aku nak keropok lekor 10kilo buatan asli dari Pantai Timur, tolong kirim ke Sabah ok, haha... Aku gurau ni, takkan ko tak tau..heee.. :)

Artikel Sebelumnya: Berfikiran Hebat dan Realistik!


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails