TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, June 7, 2012

Home » , , , , , , » IMFlippa 2: Rahsia Jual Website Servis Kini Dibongkar!

IMFlippa 2: Rahsia Jual Website Servis Kini Dibongkar!

Aku rasa agak cepat Cikgu Hafis Anwar menyiapkan produk kedua ini. Aku pun belum puas menggunakan IMFlippa versi pertama. Produk IMFlippa2 ini berbeza daripada produk IMFLippa sebelumnya. Itulah sebabnya group secret di Facebook juga berbeza. Teknik ini aku rasa lebih advance dan lebih susah nak buat sikit. Tapi kalau jual website servis ni memang masyuk jugalah. Nasihat aku, jangan beli kalau tak nak bersusah payah belajar semua benda alah yang diajar. Kebanyakannya adalah berbentuk praktikal. Jadi hati dan fikiran kena fokus untuk beberapa jam, mungkin juga beberapa hari. Dulu aku buat IMFLippa tu, ambil masa seminggu. 3 hari pertama tu nak kumpul semangat dalam diri sebenarnya, hehe.. Beza IMFlippa dan IMFlippa2 ni memang ketara. 

Klik Sini untuk Tempah IMFLippa2
IMFlippa lebih kepada menjual autoblog dengan theme mengancam dan IMFlippa2 lebih kepada menjual website perkhidmatan seperti penulisan artikel, servis seo, servis backlink, servis tambah like, servis tambah followers twitter dan banyak lagi. Jadi kalau korang tak beli IMFlippa, terus beli IMFlippa2 pun boleh. Apapun, aku rasa korang mesti ada sedikit asas dalam membangunkan website. Kalau tak memang terkial-kial juga la. Ni pendapat aku saja ni. Apa yang aku suka dekat secret gorup ni, semua bekerjasama macam mana nak attract pembeli luar negara. Kepada sesiapa yang sukakan cabaran, dapatkan IMFlippa2 sekarang. Jangan peram saja kat dalam laptop tu, yang penting tindakan. :)

p/s: Aku tak menyesal kalau gagal, aku lebih menyesal kalau tak buat langsung!

Artikel Sebelumnya: Buat Duit Dengan Blog: Bukti Kejayaan Ke-4 IMFlippa!

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails