TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Sunday, May 6, 2012

Home » , , , » Pembayaran ke-13 dari Microworkers.Com!

Pembayaran ke-13 dari Microworkers.Com!

Rajin aku mengemaskini blog hari Ahad ni kan..hehe.. Ini merupakan entri yang aku simpan dalam draf tapi walaupun dah lama aku mesti terbitkan entri ini juga untuk membuktikan bahawa Microworkers.Com ini masih membayar mereka yang menyertai komuniti buat duit secara kecil-kecilan. Bagi aku, hanya mereka yang tahu menghargai nilai 1sen yang akan mengambil peluang untuk membuat duit dari sini. Untuk pengetahuan korang, tidak ada affiliate untuk membawa orang mengikuti program buat duit ini. Dulu ada, sekarang tak ada lagi. Entah sebab apa, jadi aku rugilah sebab tak dapat komisyen dari korang sebab promosi Microworkers.Com ini, hehe.. Aku hanya dapat $27.13 untuk pembayaran kali ke-13 ini, kurang 9 dollar daripada pembayaran ke-12 Microworkers.Com. Aku dah liat sikit nak buat kerja di sana, sebab dah sibuk menambahkan pengalaman dalam jual-beli domain dan website daripada Cikgu Hafis Anuar pemilik IMFlippa. Tapi aku tak tinggal terus, aku masih juga melakukan apa yang termampu seperti menulis semula artikel dan tulis artikel review di blog. Hujung bulan, dapat juga bayar sewa domain dan hosting. Apapun, banyak lagi ruang dan juga peluang yang korang boleh cari dalam dunia online ini. Mungkin ada peluang yang aku tak tahu dan korang tahu. Mungkin korang boleh kongsikan dengan aku di bahagian komen. Korang nak letak link affiliate pun aku tak kisah.. Kalau aku minat aku akan join melalui link affiliate korang. :)
$27.13 yang bermakna! Syukur..

p/s: Baru selesai membeli produk KILLER Cikgu Hafis Anuar yang terbaru. Benarlah kata orang, semakin banyak belajar semakin banyak yang kita tidak tahu.. :) 

Artikel Sebelumnya: Kemaskini Nuffnang Mei 2012


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails