TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, March 27, 2012

Home » , , , , , » Wanita dan Dunia Buat Duit Online

Wanita dan Dunia Buat Duit Online

Aku ucapkan tahniah kepada rakan seperjuangan aku dalam bidang Flippa ini yang juga seorang wanita seperti aku. Dalam dunia online, seringkali kita lihat lelaki mendominasi dunia cari duit online, tapi jangan fikir tidak ada wanita yang menceburi bidang ini. Walaupun bilangan kami mungkin sedikit, tapi tetap ada. Maklumlah, wanita kan lebih kepada perkara yang feminin. Apapun, cuma nak bagitau korang kalau korang berminat dengan bidang Flippa ini, bolehlah sertai seminar yang akan diadakan oleh cikgu Hafis, pemilik produk IMFlippa yang bakal mengadakan Workshop IMFlippa. Aku memang tak dapat nak hadirkan diri kerana berada jauh di bumi di bawah bayu. Apapun, aku yakin korang akan mendapat banyak ilmu di sana. Kalau korang rasa tak layak dan belum cukup ilmu nak buat flipping kat Flippa tu, apa kata baca testimoni rakan seperjuangan aku yang pertama kali flip website dah dapat BIN. :)

Tahniah buat Farra Fico, dapat BIN kali pertama listing blog kat Flippa!
Yang ni eksklusif dari Secret Group IMFlippa... :)

p/s: Mungkin korang nampak senang saja buat flipping ni kat Flippa, tapi perlulah ada ilmu yang betul dan teratur baru boleh dapat seperti yang diharapkan. Lagi satu, bukan semuanya flip blog kali pertama akan terus berjaya. Ada juga yang tidak berjaya. Tapi itu ada sebahagian daripada proses pembelajaran. Yang penting ilmu dan pengalaman perlu seiring dan dipraktikkan.

Artikel Sebelumnya: [REVIEW]: UniFi, memenuhi keperluan Internet masa kini!

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails