TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, February 23, 2012

Home » , » Tempahan iklan berbayar disahkan, hubungi Admin Bluedianthus.Com segera!

Tempahan iklan berbayar disahkan, hubungi Admin Bluedianthus.Com segera!

Aku tak tahu macam mana nak hubungi customer aku ni. Jadi kalau dia sedang membaca artikel ini pada waktu ini, sila hubungi aku segera di bahagian Contact dengan Subjek: Tempahan Iklan. Segala butiran transaksi dirahsiakan untuk melindungi maklumat customer. Sila klik pada screenshot di bawah untuk imej yang lebih jelas. Jadi kepada yang berkenaan sila hubungi aku segera. Terima kasih.

Tempahan diterima

Tempahan disahkan

p/s: Terima kasih kepada yang sangat prihatin terhadap kerahsiaan maklumat dalam blog ini. Sebenarnya aku tak tahu pun maklumat yang aku kongsikan akan mendedahkan blog aku kepada hackers. Apapun, aku sangat-sangat berterima kasih kepada kawan blogger aku yang sorang tu. :)



ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails