TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, January 5, 2012

Home » , , » Menang RM50 dari EarnCent.Com

Menang RM50 dari EarnCent.Com

Baru ada masa untuk mengemaskini blog, sibuk dengan tugas offline yang lebih penting. Tajuk entri sengaja aku tulis macam tu sebab nak bagi korang jeles..haha.. Takla, ia adalah tanda terima kasih aku kepada pemilik blog EarnCent.Com kerana memilih aku sebagai pemenang pertama untuk Pertandingan 3 Artikel Berpengaruh EarnCent.Com. Bangga juga diberikan gelaran 10 Blogger-blogger kacak yang berpengaruh, hehe.. Apapun, aku ucapkan tahniah kepada semua yang menang terutamanya Tehr kerana berjaya memenangi 2 kategori iaitu penulisan artikel dan juga komen. Aku kalau bab komen ni, payah sikit nak turut serta. Bukan pengomen tegar..huhu.. Tapi ada masa tu rajin pula letak jejak komen. Ikut keadaan la.. Tahniah juga kepada yang menyertai pertandingan ni. Korang tak kalah sebenarnya, tapi dapat backlinks free lagi dari blog Titan tu
Tahniah kepada aku, Tehr, Cik Tom Syaisya dan OhBuku

Dan ini adalah hadiah yang aku dapat, aku dah highlightkan dalam box merah kat bawah ni. Memang teruja dengan hadiah yang diberikan. Lebih-lebih lagi sebab akan dapat Ebook Panduan 701Panduan, bolehlah belajar benda baru lepas ni.
Paling Best dapat Ebook Panduan 701Panduan! Dapat ilmu baru..

Dapat duit sempena Tahun Baru 2012 lagi dari Titan, syukur.. Terima kasih Titan, moga selepas ini makin bertambah rezekimu dunia akhirat.. :)
RM50 yang bermakna, thanks Titan!

p/s: Tengah jeles sebab 1 komisyen dari TLA pun tak pernah dapat-dapat lagi..huhu..

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails