TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, January 11, 2012

Home » , , » Kemaskini Nuffnang Januari 2012

Kemaskini Nuffnang Januari 2012

Salam Rabu untuk semua pembaca blog ini. Hari ini aku sedikit moody. Sebabnya tak perlu aku canangkan di sini. Apapun, hidup perlulah diteruskan dengan lebih tabah dan bersemangat kan. Semoga korang juga sama. Apalah erti hidup ini jika tiada masalah yang perlu dihadapi kan? Mungkin ada yang tidak suka aku selalu menunjuk-nunjuk screenshot Buffered Earning(BE) ataupun Metered Earning(ME) dalam blog ini. Ok, ini adalah satu cara aku menunjukkan rasa terima kasih aku kepada pihak Nuffnang kerana memberikan aku BE. Bila aku dapat BE, aku akan kongsikan apa sebenarnya iklan BE yang diiklankan oleh Nuffnang. Bukan aku main letak screenshot dan terus mula membangga diri sebab dapat banyak BE setakat ini. Korang nampak huruf BE ni pun mungkin dah cuak kan. My bad..minta maaf... Untuk blog Bluedianthus Dot Com ini, aku belum sempat mengumumkan BE baru iaitu BE ke-61, DIGI Year End Sales II Special, dah jadi metered earning..hehe..

Buffered Earning ke 62 dan 63

Ini adalah satu lagi blog aku yang mempunyai Alexa 25juta lebih dan trafik sekitar 10-20 sehari, update pun rasanya sebulan sekali, huhu... Aku pun tak tahu macam mana pihak Nuffnang menilai blog untuk diberi BE. Apapun, aku berterima kasih kepada Nuffnang untuk ehsan tersebut. Apapun, yang pasti blog tersebut niche peribadi.
BE ke 2, 3 dan 4


Semua iklan BE tu adalah sama iaitu mengenai Sloggi Girl's Night Out. Aku yakin banyak jumlah yang dilaburkan untuk promosi ini. Ketiga-tiga wanita cun kat atas ini adalah blogger kalau aku tak silap aku. Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai mereka, korang boleh terus ke website Sloggi Girl's Night. Aku minat yang pegang teddy bear tu, Shinyee..sempat juga aku tengok blog dia. Patut la cantik, dia ni model sambilan. :)

Artikel Sebelumnya: Pembayaran ke-11 dari Microworkers!

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails