TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, January 30, 2012

Home » , , , » Awan Nano: Mesej Penting Hafiz

Awan Nano: Mesej Penting Hafiz

Lagu ni memang dah tersenarai dalam tagline blog Bluedianthus sejak tahun lepas, My Music. Mungkin boleh memberikan nilai-nilau murni untuk kita yang bergelar seorang anak. Hampir nak menitis air mata mendengar perkataan, "Pak, Maafkan Hafiz pak.." Sebaknya hati tak terkata..padahal lakonan semata-mata saja. Ada Pak Herman Tino tu..hehe.. Ok, aku tak nak komen lebih-lebih, ada banyak lagi blog rasanya yang sedang menulis artikel mengenai kemenangan HAfiz AF7 yang memenangi Lagu Terbaik AJL26 dan juga Vokal Terbaik AJL26. Video ni mesti ada dalam blog aku, sebab nanti nak tengok terus cari kat blog sendiri, hehe.. Trafik tinggi? Terima kasih..hehe.. Sesuatu muzik yang baik akan menjadi lebih luar biasa jika ianya dijiwai dengan penuh penghayatan. Jalan cerita ala-ala "anak yang menyesal dan bertaubat" ni agak berat kerana menuntut banyak emosi dan raut muka yang sedih, tapi syukurlah Hafiz berjaya menjiwai cerita dan lagu tersebut. Aku macam tengah tengok drama muzikal dan emosional masa persembahan Hafiz ni. You deserved it Hafiz. Dan lagi, kalau ada yang nak tawarkan Hafiz berlakon jadi hero lepas ni pun aku takkan heran. Tahniah juga untuk Datuk M. Nasir dan Buddhi Hekayat serta semua finalis yang bertanding.  :)
p/s: Less is More..be yourself is more worthy than anything else...

Artikel Sebelumnya: 1 Link Blogroll Bernilai RM120

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails