TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, November 22, 2011

Home » , , , , , , , , , , » [Motivasi] Malaysia vs Indonesia, Malaysia Juara Lagi!

[Motivasi] Malaysia vs Indonesia, Malaysia Juara Lagi!

Siapa yang dapat menyerap seluruh tekanan dalaman luaran dan berada dalam radar ketenangan, pastinya akan menjadi juara yang sebenarnya... Dah pukul 2 pagi ni, kena tidur dulu. Aku jarang nak attach video dalam blog ni, tapi biarlah video perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia pada SEA Games 2011 ini menceritakan segalanya tentang kemenangan Malaysia. Sebenarnya, kalau kalah pun aku tak kesal sebab tak kalah dalam perlawanan. Heret sampai Penalti tu.. Semoga pasukan bolasepak Malaysia tidak leka dengan kejayaan ini. Teruskan perjuangan, teruskan auman harimau yang menggerunkan di persada bola sepak antarabangsa.. Tahniah Malaysiaku...



p/s: Sekarang ni, tengah sakit tekak sebab berteriak dengan family masa tengok perlawanan akhir ni. Tapi memang puas hati. Kalau main kat Malaysia, rasanya boleh gol banyak masa perlawanan:)
p/p/s: Aku nak T-Shirt hitam kuning ni la, design cantik...

Artikel Sebelumnya: Pagerank atau page rank?

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails