TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Sunday, October 30, 2011

Home » , , , » Bila Bluedianthus Bertemu Jutawan Internet, Dr. Irfan Khairi

Bila Bluedianthus Bertemu Jutawan Internet, Dr. Irfan Khairi

Salam sejahtera dan salam sayang aku ucapkan kepada semua pembaca di blog Bluedianthus Dot Com. Ya, pemilik Bluedianthus telah bersemuka dengan Dr. Irfan Khairi secara face-to-face. Walaupun, hanya Seminar Prelude untuk Revolusi Media Sosial yang sempat aku hadiri selama 2jam, ianya memberi satu motivasi yang cukup bermakna di dalam diri aku. Perawakan Dr. Irfan Khairi yan sangat down to earth dan friendly memang sangat disenangi oleh semua yang hadir pada malam itu. 

Terima kasih atas tunjuk ajar Dr.IK!
(p/s: Tengah pegang kamera Ronald masa ni, sebab lepas tu jadi photographer ambil gambar Ronald dengan Dr. IK, hehe..)
UPDATE: Ni gambar seorang peserta yang aku sempat aku kenali. Kak Salbiah. Rapatnya akak, hehe.. (p/s: Nanti saya upload kat Facebook ye kak)

Bergambar dengan Ronald, pemilik blog RonaldMohoni.Com 

Pertama kali aku bertemu dengan blogger Ronald, dari jauh lagi dia berkata, "Ini Warnnie Musah ni kan." Gembira juga sebab kehadiran aku sebagai blogger di dunia blogging dikenali, bukan nakkan nama, cukup sekadar bersederhana. Siap pakai baju Nuffnang Ronald ni, aku satu koleksi baju pun belum dapat daripada Nuffnang. Jeles aku, hehe.. Nice to meet you Ronald.

Aku sempat membeli buku Dr. Irfan Khairi dengan harga semenanjung Malaysia.

Gembira sebab dapat autograf ikon kegemaran aku. Thanks for the wish

p/s: Semoga berjumpa lagi pada seminar yang akan datang. 


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails