TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Saturday, July 23, 2011

Home » , » Bluedianthus Dot Com Bermasalah

Bluedianthus Dot Com Bermasalah

Rajin pula aku mengemaskini minggu ini ya. Pagi ni bila aku buka saja blog Bluedianthus Dot Com jadi macam ni, adakah memang blog ini akan digodam? Mungkinkah penggodam tu cuba mengakses blog-blog yang berdaftar di Gengblogger.Com?
Ni versi Google Chrome

Ni pula versi Mozilla FireFox.

Aku tau mesti korang pun annoying bila masuk ke blog ini sebab ada pop-up ini keluar kan. Minta maaflah sebab aku memang tak pandai nak hilangkan. Patutkah aku tamatkan keahlian di Gengblogger tu? Hmm.. AJ, tolong aku... :)

p/s: Minggu ni sibuk sedikit, kelmarin baru lepas buat research progress presentation. Ada masa sebulan untuk baiki programming structure. Kena hantar lagi satu kertas kerja. Publish, Publish, Publish!!


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails