TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Saturday, July 2, 2011

Home » , » Ceria bersama keluarga..

Ceria bersama keluarga..

Gambar di atas adalah kenangan semasa menghadiri majlis perkahwinan kakak sepupu aku.. Pemilik blog ini sekarang semakin banyak bergambar pula ya..hehe.. Jangan risau, walaupun aku kini jarang berblogging, aku masih sihat walafiat di sini bersama dengan keluarga tersayang. Aku harapkan korang juga sama keadaannya di sana tidak kira di mana korang berada. Terima kasih kepada yang menghantar email, mesej di facebook dan jugak Gtalk. Aku sangat hargai perhatian yang korang berikan. Tentang kotak Cbox yang ada di sidebar blog ini, belum rasa nak unlock lagi. :)
Gambar : Bersama nenek kesayangan sebelah Mummy, adik pertama dan kedua, kakak sepupu dan anaknya, dan yang pakai tudung tu anak buah aku. Jangan terkejut ya, keluarga kami satu Malaysia, berlainan agama pun persaudaraan takkan terputus. Tema pakaian pada hari itu adalah ungu. I Like! :)


Artikel Sebelumnya: Bahasa kehancuran...

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails