TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, May 5, 2011

Home » , » Mesti Cuba: Buat Duit Termudah dengan iPanel Online

Mesti Cuba: Buat Duit Termudah dengan iPanel Online


Salam sejahtera untuk rakan-rakan blogger, pembaca, pengunjung termasuklah silent reader yang menziarahi Bluedianthus Dot Com. Masa untuk aku mengemaskini blog semakin hari semakin terhad. Walau bagaimanapun aku masih akan cuba untuk memberi serba sedikit input kepada pembaca blog ini. Sahabat siber yang banyak mengajar aku selok belok dunia online, saudara Mohd Amin (aku biasa panggil AJ je..hehe..) telah pun mengeluarkan ebook PERCUMA sekali lagi iaitu Panduan Buat Duit Termudah dengan iPanel Online. Mungkin ada yang telah mengetahui akan buat duit online melalui program iPanel ini. Aku rasa berbesar hati bila ditawarkan untuk membaca draf ebook ini sebelum ianya dilancarkan. Untuk menghasilkan sebuah ebook yang berkualiti, wang, masa dan tenaga diperlukan. AJ ni selalu over deliver dalam ebook percumanya. Sama macam ebook terdahulunya tentang domain dan hosting percuma. Bagi yang belum tahu, aku rasa korang patut cuba program buat duit ni. Semuanya ada diterangkan di dalam ebook Panduan Buat Duit Termudah iPanel Online ni. Yang rajin membaca tu memang kelebihan buat korang la.. :)

p/s: Aku tidak menerima sebarang komisyen untuk review ringkas ini...malah review ini tidak berbayar pun, jangan risau. Malah korang yang akan dapat duit kalau dah cuba program buat duit ni. Kalau dah masyuk bolehlah belanja aku aiskrim drumstick 1, hehe.. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails