TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, May 3, 2011

Home » , , » Kemaskini Nuffnang minggu pertama Mei 2011

Kemaskini Nuffnang minggu pertama Mei 2011

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog ini. Cepatnya masa berlalu, sekarang dah masuk bulan Mei ni. Hari ini hujan di Kota Kinabalu. Banyak kerja yang perlu disiapkan dengan kadar segera. Jadi semalam aku tidak sempat membalas sebarang jejak dan juga meninggalkan komen di blog korang. Minta maaf ya. Hari ni kemaskini Nuffnang pun akan dibuat dengan ringkas sahaja. Masih terdapat Buffered Earning (BE) ke-49 dan 50 di blog ini iaitu Hypp TV Bloggers' Party dan Mamil Gold. Tapi iklan Hypp TV Bloggers' Party dah lama tak keluar. Mungkin tak lama nak jadi Metered Earning la tu kan. Terima kasih selalu Nuffnang. Sedikit kisah mengenai pihak Nuffnang, ofis Nuffnang telah pun berubah wajah. Nampak santai je ofis mereka kan. Nuffnang kini sedang mencari pekerja untuk team mereka, sesiapa yang dah tak nak jadi blogger tapi nak kerja secara rasmi kat ofis Nuffnang, bolehlah cuba menghantar resume. Pastikan juga korang ni status kewarganegaraan ok. :)
Terima kasih selalu Nuffnang!
 
p/s: Sesiapa yang perasan, Blogger.Com juga telah dinaiktaraf! :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails