TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Saturday, May 28, 2011

Home » » Bluedianthus mengundur diri seketika..

Bluedianthus mengundur diri seketika..

Sekadar pemberitahuan, esok (29 Mei) aku akan ke suatu tempat di mana tidak ada kemudahan elektrik mahupun isyarat telefon. Maksudnya aku akan terputus hubungan terus dengan dunia teknologi dan telekomunikasi. Ini adalah kali kedua aku akan ke sana. Buat apa ke sana? Ada misi kebajikan yang perlu aku jalankan. Ianya melibatkan sejumlah besar kanak-kanak yang tergelincir daripada arus pendidikan dan kemajuan kerana salah satu faktornya adalah kedudukannya yang jauh di pedalaman. Nak update status terkini melalui twitter pun memang tak dapat la, tapi selagi ada isyarat telefon aku akan terus update melalui twitter, sampai la isyarat telefon tu dah tak ada..hehe.. Kalau nak tahu perkembangan aku boleh je follow twiiter bluedianthus. Kemaskini twitter menggunakan medium bahasa Inggeris, senang nak buat short form 140 aksara. Puasa sekejap dari dunia online. Aku harap ada juga sebahagian dari korang yang akan merindui penulisan aku, ada? Tak ada, it's okay.. Aku ada sediakan beberapa entri autopublish. Kalau hosting blogger ni tak ada masalah, entri tersebut akan diterbitkan seperti yang telah dijadualkan. Alert untuk entri terbaru di email subscribers blog ini aku setkan pada masa perdana (9malam). Mungkin ada juga alert yang lambat sampai ke kotak email korang. Doakan aku selamat pergi dan balik Selasa ini (31 Mei). Salam sayang dari aku dan Bluedianthus Dot Com untuk semua pembaca, kawan-kawan blogger dan subscribers blog ini. Untuk yang sentiasa di hati, aku sayang padamu.. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails