TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, April 18, 2011

Home » , , » Kemaskini Nuffnang minggu ketiga April 2011

Kemaskini Nuffnang minggu ketiga April 2011

Salam sejahtera aku ucapkan kepada semua pembaca blog yang masih setia mengunjungi blog ini. Masih dalam mood mengembalikan semangat memulakan hari baru. Apapun, hidup kenalah sentiasa berfikiran positif tetapi realistik, ini kata-kata Donald Trump. :) Ok, ringkas saja kemaskini akaun Nuffnang hari ini. Ringkasnya, masih ada 1 lagi Buffered Earning masih berjalan iaitu di bahagian Large Rectangle (LR). Tapi aku rasa esok akan tukar ke metered earning, sebab 19haribulan April 2011 ini Justin Bieber dah buat persembahan pembukaan di Singapura. Apapun, earning masih mampu mencapai 2 angka, syukur. Terdapat juga penambahan dari segi CPC. Jujur aku katakan, blog ini jarang mendapat klik melalui iklan CPC. Boleh dikatakan blog ini bergantung 80% kepada BE untuk mendapatkan earning.  Nak tunggu advertorial dari Nuffnang rasanya takkan ada dalam masa terdekat. Apapun, terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi memberikan BE kepada blog ini. Aku akan terus berblogging seperti biasa. Semoga earning korang juga masyuk-masyuk belaka tak kisahlah dengan Nuffnang, Innity, 701Panduan, ManggaAds, Advertlets, banyak lagi la.hehe.. Mudah-mudahan.. :)
BE ke-48 masih berjalan!
p/s: Siapa yang dah join KOLONY? Aku dah join, tapi tak faham sangat..masih mentelaah.. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails