TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, April 27, 2011

Home » , , , » Bluedianthus Menang Produk Niche Blogging Bernilai RM90!

Bluedianthus Menang Produk Niche Blogging Bernilai RM90!

Ok, terima kasih kerana dengan pantas membuka entri ini pada kali ini. Sesiapa saja yang bergelar blogger pastinya akan teruja dan tertanya-tanya produk niche blogging sebegini yang dijual taklah mahal sangat, tapi tak juga terlalu murah untuk dibeli. Tak mengapa, simpan dulu persoalan korang tu ya. Diringkaskan cerita aku telah menyertai cabaran di WangCyber iaitu Komen dan Menang Pakej Kuasa Innity dan seramai 14 orang telah menyertainya. Memang tak sangka boleh menang  tempat ke-2 sebab ramai otai bagi komen kat sana. Secara ringkasnya, produk ini adalah pengalaman seorang anak muda berusia 24 tahun yang telah berjaya memaksa pihak Innity iaitu sebuah lagi komuniti pengiklanan membayarnya sehingga RM5,756.69 sebulan dengan menggunakan satu blog sahaja. Oh, mesti ada rahsianya yang perlu aku korek habis-habisan.  Case Study sebegini memang aku nanti-nantikan. Nak tunggu aku review Pakej Kuasa Innity ni kat sini boleh juga, tapi aku takut korang terlepas sebab produk ini tawaran jualannya adalah terhad. Biasalah rahsia besar mana boleh dijual lama-lama. Adakah blog ini akan beralih kasih daripada Nuffnang ke Innity? Mungkin tidak. Aku akan "bangun" dengan blog baru yang dikuasakan oleh Innity. Yosh... Dapatkan Pakej Kuasa Innity versi Time Sensitive sebelum terlambat sekarang. :)

Artikel Sebelumnya: Kemaskini Nuffnang minggu keempat April 2011 dan perkongsian Adsense

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails