TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Sunday, March 27, 2011

Home » , » Kulihat Hijau..

Kulihat Hijau..

Earth Hour telahpun berakhir, semoga lebih banyak tenaga yang dapat kita jimatkan. Jika seluruh dunia mematikan suis elektrik untuk sejam, bumi akan sejuk dan aman sedikit. Aku pula semakin sibuk dengan dunia offline membuatkan blog ini semakin jarang dikemaskini. Kalau ada yang perasan, minggu ini termasuk hari ini hanya ada 2 entri yang sempat aku siapkan. Minta maaf kepada korang semua ya, kalau rindu nak baca entri aku, bolehlah baca entri yang terdahulu. Kalau ada masa, tengok entri pertama, mesti korang semua gelakkan aku, hehe.. Gambar ni aku ambil dari facebook adik aku. Latarbelakang gambar ini adalah kampung sebelah Daddy aku, masih hijau dengan udara segar...Hijau di sini sana, dapat juga merehatkan mata yang semakin teruk ni.. :)

Artikel Sebelumnya: Kemaskini Nuffnang minggu ketiga Mac 2011dan sedikit motivasi berblogging

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails