TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, March 8, 2011

Home » , , , » Kemaskini Nuffnang minggu pertama Mac 2011

Kemaskini Nuffnang minggu pertama Mac 2011

Salam hari Selasa dan salam 1Malaysia aku ucapkan untuk semua pembaca blog ini. Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan semoga esok masih ada harapan. :) Yang dah makan tengahari tu, janganlah tak bersemangat pula ye, hehe.. Kemaskini Nuffnang tertunda sehari lagi, apapun hari ini ada masa sikit nak kemaskini secara ringkas untuk tatapan di hari kelak. :)


Secara ringkasnya, Buffered Earning (BE) yang ke-44 iaitu Pepsico Quaker LB masih lagi berlangsung di blog ini. Semoga kita rakyat Malaysia tahu betapa pentingnya mempunyai jantung yang sihat. Penyakit jantung adalah pembunuh kebanyakan mereka yang berusia 40 tahun ke atas, yang muda pun ada juga. Jadi, kesihatan tu kenalah jaga sikit-sikit. Apatah lagi sekarang ni taraf hidup semakin meningkat, tekanan darah pun turun naik tak menentu.
 BE ke-45: Metered, 2 BE lagi masih berjalan. Terima kasih Nuffnang

Pada minggu lepas blog ini ada menerima BE ke-45 iaitu Maxis Hotlink Internet Prepaid LB tetapi aku pun tak sempat lihat iklan tersebut. Iklan tersebut mungkin muncul beberapa kali sahaja sebelum bertukar menjadi metered earning. Dapatlah 7sen dari iklan tu..tapi duit juga kan. :) BE ke-46 juga telah diberikan pada minggu ini iaitu iklan AMP hitz.fm 2011 LR. Iklan ini baru bermula kelmarin dan aku ada juga perasan iklan  ini banyak kali muncul pada tempat yang sama iaitu Large Rectangle (LR). 

BE ke -46: AMP hitz.fm 2011 LR

Sedikit maklumat mengenai iklan a.ka. BE ke-46 ini, deejay JJ & Ean kat atas ini telah berbual dengan beberapa selebiriti ternama. Kita sebagai pemanggil cuma perlu meneka siapakan selebriti yang sedang berbual dengan mereka. Tapi kalau nak telefon tu kenalah tunggu isyarat memanggil dulu kan. Paling best, boleh pilih sendiri berapa jumlah wang tunai yang nak dimenangi. Makin tinggi harga wang tunai, maka makin susahlah nak mengecam suara selebriti yang ada. Untuk keterangan lanjut boleh la ke laman web rasmi hitz.fm. Aku suka dengan warna tema website tu, cantik dan ungu.. :)

PRODUK SARANAN
Ramai yang bertanyakan aku melalui email tentang cara memaksimumkan pendapatan dengan Nuffnang, hanya satu yang boleh aku berikan. Dapatkan produk saudara Amirul Hafiz iaitu Rahsia Nuffnang sementara harganya belum dinaikkan. Aku hanya menyarankan produk yang terbaik dari ladang.. :)


Klik gambar di atas untuk ke laman web RahsiaNuffnang.Com

p/s: Banyak komen aku terlepas nak balas, ada masa walau dah lama pun aku akan cuba balas..Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini, meyokong kehadiran blog ini dan semoga  melalui blog ini sedikit sebanyak membantu menyelesaikan masalah yang ada. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails