TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, March 14, 2011

Home » , , » Kemaskini Nuffnang minggu kedua Mac 2011

Kemaskini Nuffnang minggu kedua Mac 2011

Salam sejahtera dan syukur kerana masih ada kesempatan untuk aku mengemaskini blog Bluedianthus Dot Com ini.Bersamalah kita doakan mereka yang berada di Jepun supaya hati mereka yang masih hidup dapat berfikir dengan tenang. Yang pergi tetap pergi, kehidupan yang baru perlu diteruskan semula. Kesan gempa bumi dan tsunami yang tidak disangka itu memang tragedi yang memilukan, aku pun tak sanggup nak tengok video yang banyak kat youtube tu. Kita sebagai rakyat Malaysia harus selalu bersyukur kerana negara kita jarang ditimpa musibah yang besar seperti di Jepun dan Indonesia. Apapun, bukan itu yang nak aku ceritakan pada entri kali ini tetapi mengenai kemaskini ringkas akaun Nuffnang sebagai rujukan aku sendiri dan juga sebagai pembangkit motivasi untuk terus berblogging.


Ringkasnya, tinggal 1 lagi Buffered Earning (BE) yang ada di blog ini iaitu BE ke-46 AMP hitz.fm 2011 LR yang ada pada bahagian LeaderBoard. BE ke-44 sudah menjadi metered earning. Selain itu terdapat penambahan earning melalui iklan CPC. Terima kasih Nuffnang dan syukur di atas rezeki yang diberikan.

BE ke-46 masih lagi muncul di blog ini

Sekian saja entri kemaskini yang ringkas pada kali ini. Semoga earning korang juga masyuk-masyuk belaka.  Aku yakin blog korang juga mesti lebih hebat dan lebat earningnya daripada aku...hehe.. Selain daripada itu, jualan produk Teknik Rahsia Nuffnang juga telah dihentikan. Jadi korang takkan dapat lagi produk ini berada di pasaran. Apapun, saudara Amirul Hafiz a.k.a empunya produk masih lagi cool dan penuh dengan banyak lagi idea kreatif untuk menjual produk baru di dunia Internet.


Artikel Sebelumnya: Jualan Rahsia Nuffnang Dihentikan!

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails