TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, February 7, 2011

Home » , » Kemaskini Nuffnang minggu pertama Februari 2011

Kemaskini Nuffnang minggu pertama Februari 2011

Salam sejahtera aku ucapkan kepada semua pembaca blog ini. Sambil menunggu kesesakan lalulintas reda, aku meringankan jari untuk mengemaskini akaun Nuffnang aku untuk minggu pertama di bulan Februari 2011 ini. Cepat sungguh masa berlalu kan, rasanya baru semalam laungan Happy New Year 2011 kedengaran.  Raya cina pun dah berlalu. Hmmm..tidak ada buffered earning (BE) yang baru yang singgah di blog ini.  BE ke-42 telah pun menjadi metered earning (ME). Entri kali ini pun singkat je. Bagi peluang untuk kawan-kawan blogger lain pula merasa BE ni. Terima kasih kepada Nuffnang kerana sejak mendapat BE yang pertama, setiap bulan mesti akan ada saja BE yang datang bertandang di blog ini.Yang pasti, blogging itu indah.. :)
p/s: Aku perasan ada sedikit masalah coding yang berlaku pada iklan Nuffnang seperti deadlock dan kadang-kadang system down, mudah-mudahan masalah ini akan dapat diatasi segera oleh pihak Nuffnang.
Artikel Sebelumnya: Musim cuti sudah habis...

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails