TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, January 24, 2011

Home » , , , » Kemaskini Nuffnang minggu keempat Januari 2011 dan Google PageRank

Kemaskini Nuffnang minggu keempat Januari 2011 dan Google PageRank

Salam sejahtera aku ucapkan kepada semua pembaca blog Bluedianthus ini. Hari ini aku mencuri sedikit masa untuk mengemaskini akaun Nuffnang aku. Tapi kali ini agak ringkas hanya untuk rujukan aku pada masa hadapan.


Baiklah, secara ringkasnya masih ada 2 lagi iklan Buffered Earning (BE) yang berjalan di blog ini.  Terima kasih kepada Nuffnang. 1 lagi BE adalah pada blog bahasa Inggeris aku yang masih belum pulih dari masalah database. Mudah-mudahan pihak webhosting aku dapat menyelesaikan dengan kadar segera sebab blog Inggeris aku tu salah satu penyumbang duit USD kepada aku, sekurang-kurangnya USD10++ seminggu.
Buffered Earning yang masih berjalan di blog Bluedianthus

Setelah 9 bulan dan 3 minggu Google tidak mengemaskini PageRank semua blog yang ada di dunia Interent, akhirnya minggu lepas semua penantian blogger-blogger yang ada berakhir dengan PR update. Blog ini juga telah dinaikkan pangkat ke PR3. Terima kasih kepada yang menyokong blog ini selama kewujudan blog yang baru berusia 1 tahun 9 bulan ini. Sesiapa yang nak check PageRank blog masing-masing bolehlah ke PrChecker.Info.

Check PageRank

Buat yang dapat PR, tahniah aku ucapkan. Buat yang belum mendapat PR, jangan putus asa. Teruskan berblogging seperti biasa. Semakin lama berblogging, Google akan lebih percaya dengan blog kita. Yang penting pastikan kualiti kandungan blog original dan asli. Lebih penting, bermanfaat. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails