TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, December 7, 2010

Home » , » Selamat harijadi yang ke-15 untuk adik bongsu tersayang!

Selamat harijadi yang ke-15 untuk adik bongsu tersayang!

7 Disember 2010, genap usia adik bongsu aku yang ke-15. Semoga hidupmu dipenuhi dengan warna keceriaan, diberikan kesihatan dan kekuatan dalam menghadapi cabaran hidup. Harijadi tahun ni sedikit eksklusif, sambut harijadi dalam kereta Daddy..hehe.. Buat masa sekarang ini adik bongsu aku sedang mengikuti kursus selama 3 minggu di Penampang, Sabah. Jadi kami sekeluarga sempat meluangkan masa untuk melawatnya. Kali ini adik dapat hadiah handphone warna pink, memang warna kegemarannya. Apalagi, wajah seronok kegembiraan memang sudah diduga..hehe.. Mudah-mudahan sepanjang masa ini dia tidak jatuh sakit dan dapat menelaah pelajaran keagamaan dengan baik. Miss you my dear youngest sister. :)

p/s: Perasan tak ada satu widget warna biru di bahagian kanan blog ini, boleh klik untuk letakkan pada blog korang juga ye. Bolehlah tahu ada berapa orang online pada masa tu. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails