TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, November 1, 2010

Home » , , » Isnin pertama November dan Buat Duit Dengan 140 Huruf

Isnin pertama November dan Buat Duit Dengan 140 Huruf

Selamat hari Isnin dan semoga Isnin pertama dalam bulan November ini memberikan keceriaan berganda kepada kita semua. Bulan baru dan hari baru, setiap senyuman adalah permulaan yang baik. Sebelum buat sesuatu, satu senyuman ikhlas mungkin memberi semangat kepada ramai orang. Entri pertama di hari Isnin ini tidak akan memperkatakan mengenai kemaskini akaun Nuffnang aku kerana sehingga kini Nuffnang masih melakukan pengemaskinian dalam akaun setiap Nuffnangers. Jadi kita akan bercakap mengenai Twitter kali ini. 

Twitter merupakan antara aplikasi dalam jaringan sosial yang popular selain daripada Facebook dan menduduki tangga ke-9 pada ranking Alexa. Kita sebagai pengguna Twitter di Malaysia perlu bersyukur kerana sesiapa yang memiliki akaunTwitter boleh buat duit walaupun tidak memiliki blog. Ya, tak payah susah-susah buat blog macam blog Bluedianthus Dot Com ni, hehe..Mungkin sudah ramai yang tahu kewujudan Churp Churp yang merupakan satu lagi ruang untuk kita mendapatkan wang sampingan.

Terbaru, satu produk keluaran rakan blogger aku, WanMus telah mendedahkan rahsianya dalam sebuah produk iaitu Panduan Jana Wang Dengan Twitter & ChurpChurp. Pendapatan ChurpChurpnya yang terkini adalah RM10.61 untuk 1 tweet, kalau 10 kali tweet dah boleh cashout duit ChurpChurp tu kan. Cuma tulis perkataan kurang dari 140 huruf dan dapat bayaran RM10.61, memang lumayan kan. Tapi kalau nak dapat bayaran sebegini kenalah tambah follower yang ramai. Bagi blogger yang dah banyak follower tu, aku cadangkan wajib untuk ada akaun ChurpChurp ini. Sambil bertweet, sambil buat duit. Nak tau lebih lanjut klik pada banner di bawah
Jangan risau ada 17 cara mudah yang diterangkan bagaimana untuk mendapat follower dengan mudah. Bermula daripada bab ke-4 hingga ke-8, teknik buat duit melalui Twitter ini bakal memberikan cara buat duit yang lebih banyak menggunakan twitter..
1 Tweet RM10.61, memang masyuk!

Earning terkini dalam akaun ChurpChurp aku! Pelan-pelan kayuh! :)

p/s: Sesiapa yang selalu buat spam link youthsays di chatbox (maaf kalau terasa..ini teguran jujur dan ikhlas), gunakan teknik dalam ebook ini untuk mempromosikan link affiliate korang mengikut etika dan peraturan yang telah ditetapkan.

p/p/s: Semasa aku menulis entri ini, ada 2 hari lagi untuk harga diskaun diberikan. Lepas ni kalau nak beli, memang harganya 40% lebih mahal. Dapatkan sekarang sebelum terlambat ataupun tunggu harga diskaun daripada empunya produk yang tak tahu bila.

p/p/p/s:  (Jualan Terkumpul untuk jualan tertutup ebook aku tempoh hari adalah sebanyak 6 jualan (6 x 20 = 120) Rezeki. Syukur..) Jualan sudahpun ditutup dan aku tidak akan menerima sebarang tempahan lagi. Harap maklum.

-----------------
PROMOSI
-----------------
Aku menawarkan rebet sebanyak RM15 kepada mereka yang membeli produk rakan aku ini melalui link affiliate aku. Apa yang perlu dilakukan, clear cookies komputer korang, dan buat pembelian melalui link: http://www.duittwitter.com/index.php?ref=bluedianthus. Selepas pengesahan, rebet akan aku berikan ke dalam akaun korang (Maybank atau CIMB sahaja). As simple as that. Oh ya, kepada mereka yang membeli Ebook Buat Duit Dengan Blog aku tempoh hari, rebetnya aku up sikit, RM20. :)

Artikel Sebelumnya: Bila tua datang menyapa..

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails