TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Friday, November 19, 2010

Home » , , » Domain 1 Dollar dari Godaddy November!

Domain 1 Dollar dari Godaddy November!

Jualan domain $1.00 daripada Godaddy kembali lagi untuk bulan November ini. Pembeli domain tegar memang menanti-nanti saat ini. 
KOD KUPON: GOBBLE

Cepat sebelum terlambat sebab biasanya kuota pembelian cepat penuh lebih-lebih lagi ramai yang nak buat blog Amazon affiliate di hujung tahun ni. Aku pula dah beli 1 lagi domain untuk proses try dan error aku untuk 1 lagi niche blog. Tak salah keluarkan modal RM3++ untuk belajar benda baru kan. Kalau tak mendatangkan hasil tak payahlah renew balik domain tu. Senang cerita. :)

Letakkan kod kupon GOBBLE pada bahagian kanan Order Summary

p/s: Kurang pasti mengapa Godaddy jual domain sebegini murah. Yang pasti, tiap-tiap bulan kalau kuota 10,000 domain untuk $1, dah jadi $10K kan. Masyuk-masyuk..:)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails