TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, September 7, 2010

Home » Siapa Raja SEO HIDUP SEORANG BLOGGER?

Siapa Raja SEO HIDUP SEORANG BLOGGER?

Keputusan Cabaran SEO HIDUP SEORANG BLOGGER telah pun diumumkan. Tahniah aku ucapkan kepada semua peserta yang berjaya tersenarai sebagai top 30. Blog aku tidak tersenarai, hanya berada di page ke 5 Google.com. Tapi aku gembira dan seronok melakukan pengoptimasian enjin carian dalam blog aku yang tak seberapa ini. Sekurang-kurangnya terdapat pendedahan untuk aku belajar dunia SEO ini. Tahniah kepada korang yang berjaya..dapat duit raya tu, hehe.. Kepada yang tak berjaya macam aku ni, tak mengapa. Blogging itu indah nian... :)



ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails