TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, September 1, 2010

Home » , » Laporan Tertunda Nuffnang Bluedianthus

Laporan Tertunda Nuffnang Bluedianthus


Masih lagi dalam mood merdeka sehingga 16 September ini. Agak malas untuk mengemaskini blog ini. Memang sudah menjadi lumrah, kadang-kadang banyak idea yang muncul dalam kepala tapi malas pula nak menaip depan laptop ni. Entri ini pula sepatutnya aku terbitkan Isnin lepas, namun banyak entri yang perlu didahulukan. Apapun ini sekadar laporan ringkas Nuffnang aku, hanya sekadar merekodkan pencapaian blog ini untuk tatapan di masa hadapan. :)
Setakat ini, 4 buffered campaign masih berjalan di blog Bluedianthus ini. Boleh tengok screenshot kat bawah ni. Terima kasih kepada Nuffnang yang tidak putus-putus memberikan rezeki kepada blog ini. Dapatlah menampung sewa nama domain ini dan juga membayar apa-apa yang perlu. Tapi tak mengapa, aku simpan dulu sampai beribu-ribu lemon, baru cashout, hehe..Mana la tau ibubapa nak guna duit untuk pergi honeymoon, hehe..
Buffered campaign yang bermakna

Sekian entri ringkas di waktu tengahari ini. Petang nanti aku ingat nak pergi bazar Ramadhan dengan adik aku. 

p/s: Gengblogger masih belum pulih dari serangan Malware..huhu..

Artikel Sebelumnya: Pencipta Jalur Gemilang

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails