TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Friday, September 3, 2010

Home » , » HIDUP SEORANG BLOGGER Rahsia Reward Edition

HIDUP SEORANG BLOGGER Rahsia Reward Edition

Yup, seorang yang telah menjalani HIDUP SEORANG BLOGGER selama 5 tahun telah sudi berkongsi ilmu bloggingnya.Semasa entri ini ditulis, ramai yang sudah mulai mendapatkan tempahan Ebook pertama keluaran problogger Rohaizad yang bertajuk "Rahsia Reward" ini. Aku juga sudah menempah Ebook ini seawal jam 3 pagi subuh tadi. Biasalah, kalau problogger kata nak keluar ebook, sekejap saja dah sold out. Ini melalui pengalaman aku sendiri, bukan serkap jarang tau. :) 


Jualan sudah pun dibuka pada hari ini, tetapi ramai yang dah booking awal-awal. Jadi kalau korang rasa korang nak tahu betul ke jadi blogger boleh goyang kaki je dan duit tetap akan masuk bulan-bulan bolehlah dapatkan Ebook ini. Apa? Begini ke gaya HIDUP SEORANG BLOGGER yang sebenar? Korang boleh lakukan pembelian di laman web rasminya iaitu www.RahsiaReward.com.

Rasanya tak perlu panjang lebar aku nak jelaskan mengenai Ebook ini sebab semuanya sudah ada di laman web jualannya. Apa yang pasti, sesiapa saja yang bergelar blogger dan mengamalkan HIDUP SEORANG BLOGGER  perlu mendapatkannya. Sesiapa yang belum ada blog, lepas baca Ebook ini mungkin akan teruja untuk memiliki blog sendiri. Aku belum lagi habis membaca Ebook ini, tetapi yang pasti screenshot memang mantap. :)

Dapatkannya sekarang di www.RahsiaReward.com, dan kalau ada sebarang soalan bolehlah mengajukan terus di blog saudara Rohaizad

p/s: Aku tak dapat komisyen pun sebarkan maklumat ini. Sekadar berkongsi maklumat kepada korang yang selalu datang menjenguk ke sini. HIDUP SEORANG BLOGGER, menyampaikan informasi yang berguna. Terima kasih.. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails