TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, September 7, 2010

Home » » Bluedianthus tak aktif PTC lagi?

Bluedianthus tak aktif PTC lagi?

Bukan aktif bersukan ya, tapi aktif bermain klik-klik untuk mengisi masa lapang di dunia online. Antara benar atau tidak, mengikut pengalaman aku, program PTC adalah program "make money online" yang paling mudah untuk dilakukan bagi seseorang yang baru ingin berjinak-jinak untuk mendapatkan USD pertama dari dunia online.


Sedikit pemberitahuan, Bluedianthus masih lagi aktif bermain klik-klik pada program PTC yang disertai, cuma jarang menghebahkan perkara ini di blog ini. Mungkin setiap kali kalau dapat payment nak bagitau kat pembaca blog ini, mungkin pembaca pun akan terasa menyampah bosan dengan perkara yang sama diceritakan berulang-ulang kali. Aku sendiri pun bosan, hehe.. Satu yang aku paling suka program PTC ini ialah, aku tak payah nak susahkan sesiapa dan aku juga tak payah nak ganggu hidup orang lain. Cukup syarat dah boleh cashout ke akaun Paypal. Kalau ada masa terluang boleh saja main klik-klik, kalau tak ada abaikan saja. Senang tak payah fikir banyak PTC ni.
Bukti Bluedianthus masih aktif bermain program PTC

Segala informasi mengenai program PTC yang aku sertai akan aku beritahu ke sebuah lagi blog yang baru aku buat iaitu "PTC Programs That Pay You For Real". Sesiapa yang berminat boleh je ke blog tersebut.


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails