TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, September 30, 2010

Home » , , » 31 Teknik Jana Wang Online Part 3

31 Teknik Jana Wang Online Part 3

Sekarang ni musim hujan di bandaraya Kota Kinabalu. Jadi jangan lupa sediakan payung sebelum hujan okies. :) Di kelapangan tengahari ini, aku mengambil sedikit masa untuk memberikan review 10 lagi teknik terakhir yang dibongkarkan dalam Panduan Jana Wang Online yang diasaskan oleh saudara Asyraf Aziz ni. Teknik bonus rasanya nanti la ya. Bagi suspens sikit, hehe.. :) Sepanjang aku memberikan review kepada produk ini, mungkin jualan yang terhasil ke atas produk ini sudah mencecah lebih dari 200 unit jualan.

Syabas kerana menerbitkan produk ini aku ucapkan kepada pemiliknya. Ini merupakan satu lagi bukti bahawa masyarakat di Malaysia ini semakin mempercayai akan wujudnya pendapatan sampingan melalui Internet. Baiklah, tanpa membuang terus ke review teknik ke 21 - 30 ebook Panduan Jana Wang Online ini.

sambungan...
21. Teknik membangunkan __________ sendiri merupakan teknik yang baru aku tahu selepas membaca ebook ini. Terima kasih sangat-sangat aku ucapkan kepada tuan punya produk! Tapi buat masa ini belum dapat membina ________ ini kerana sistem yang sedia ada sedang offline. Tapi tak mengapa, kena sabar dulu. :)
22.  Anda pandai dalam seni _________? Permintaan kepada bakat anda ini sangat-sangat diperlukan dalam pasaran online. Makin kompleks hasil kerja anda, makin tinggi harga yang anda boleh letakkan.
23. Teknik membangunkan _______ ini merupakan cara mudah untuk anda berniaga barangan jenis nyata ataupun fizikal.
24. Teknik ini menggunakan konsep ____________ dan ianya berkait rapat dengan minat anda yang suka _____________
25. Teknik __________ ini pun aku baru tahu. Antara sedar ataupun tidak, hasil kesalahan ___________ yang dilakukan oleh orang lain dapat kita manipulasikan untuk mendapatkan komisyen. Namun terdapat pertimbangan dari segi pembelian ______ untuk anda melakukan tugas ini. 
 26. Anda pandai ___________ yang menarik dan cantik? Anda boleh buat duit dengannya. Modal anda hanyalah _______ yang anda miliki. Boleh jual melalui website anda sendiri atau jual sahaja di http:_______________.
27. Sekali lagi, teknik ini merupakan satu kelebihan tidak terlawan bagi mereka yang pandai _________! Anda boleh cipta ______ yang comel dan menarik dan kemudian jualnya di http://www_________.
28. Kenangan manis kau dan aku takkan terlupus...(lagu Jamal Abdillah dan Siti Sarah pulak dah...hehe..). Opss, ada tips bagi teknik ini ye. Anda boleh memanipulasi kenangan lama dan terus jualnya kepada orang yang suka mengingati kenangan manis dengan melihat __________.
 29. Lagi kisah kenangan terindah... (sila layan lagu Samson lepas ni ye..). Teknik menghasilkan ________ ini aku anggapkan lebih memihak kepada pelanggan yang akan membelinya daripada anda. Semakin tinggi nilai estetika dan memori indah yang anda letakkan dalam _______ tersebut, lebih tinggi harga yang boleh anda caj kepada pelanggan.
 30. Yang ini merupakan kelebihan kepada mereka yang mempunyai bakat ________ di dunia offline. Apa kata terjemahkan bakat anda secara online juga untuk menjana lebih lagi pendapatan sampingan. Menuntut ilmu biarlah sampai ke negeri China. Pernah dengar ayat ini kan. Tapi tahukah anda permintaan untuk belajar _______ datangnya dari negara China juga? Mungkin rezeki anda di sini.

Tamatlah sudah review bahagian ke-3 terhadap ebook Panduan Jana Wang Online ini. Semoga ianya bermanfaat untuk semua. Terima kasih juga kepada mereka yang telah membeli melalui link affiliate aku. Semoga buah tangan aku yang tak seberapa itu dapat membantu sedikit sebanyak untuk menjana pendapatan di dunia online. Nasihat aku, fokus pada satu teknik terlebih dahulu. Apabila sudah merasai pendapatan daripada teknik itu, barulah beralih kepada cara jana wang yang lain. Semoga berjaya aku ucapkan. :)

--------------
PROMOSI
--------------
Aku juga turut mempromosikan produk ini dengan memberikan ebook "Buat Duit Dengan Blog" yang baru saja disiapkan pada Mei lalu. Ebook ini mengandungi koleksi laman web untuk blogger menjana wang melalui review di blog atau pay per post. Harga sebenar ebook ini adalah RM15. Korang akan mendapatnya secara percuma jika membeli Panduan Jana Wang Online ini melalui link affiliate aku. Caranya mudah saja, clearkan cookies di komputer korang, klik pada http://www.panduanjwo.com/index.php?ref=bluedianthus, buat pembelian ebook Panduan Jana Wang Online kemudian hantar email ke bluedianthus@gmail untuk claim Ebook "Buat Duit Dengan Blog". Aku akan hantarkan ebook tersebut setelah mendapat pengesahan daripada pemilik Panduan Jana Wang Online. Hanya itu yang mampu aku berikan sebagai tanda terima kasih aku kerana telah membeli melalui link affiliate aku.

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails