TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, September 28, 2010

Home » , » 31 Teknik Jana Wang Online Part 2

31 Teknik Jana Wang Online Part 2


Selamat tengahari kepada semua pembaca blog ini yang telah pun bertambah bilangan subscriber kepada 498 orang pada hari ini. Walau siapapun yang menjadi subscriber blog ini, aku harapkan agar korang mendapat sedikit maklumat dan juga informasi berguna. Mudah-mudahan. Baiklah ,entri ini merupakan lanjutan kepada entri 31 Teknik Jana Wang Online Part 1 minggu lepas. Tanpa membuang masa aku memberikan sedikit lagi bayangan mengenai apa yang akan didedahkan di dalam ebook Panduan Jana Wang Online tersebut.


 ...sambungan
11. Sekiranya anda seorang yang rajin __________ tugas ini memang anda rasa senang untuk dilakukan. Cara ini juga dapat membina kredibiliti kita untuk jangkamasa panjang.
12. Tugas sebagai _________ biasanya akan dibayar mengikut jam anda bekerja.
13. Teknik _________ ini adalah pendapatan sampingan aku yang tersembunyi sejak penghujung tahun lepas dan telah memberikan aku pendapatan lebih dari 1K. Tak nak beritahu lebih-lebih, hehe.. :)
14. Kerja sebagai __________ mungkin memerlukan sedikit kepakaran dan juga pengalaman anda dalam niche tertentu. Yang penting anda dapat bekerja mengikut tempoh masa yang telah ditetapkan.
15.  Melakukan kerja _________ hampir sama dengan kerja sebagai blogger tapi perbezaannya ialah kerja ini menggunakan medium _______ untuk menyampaikan informasi.
16. Teknik yang tidak memerlukan sebarang kemahiran tertentu. Teknik _______ sangat sesuai bagi mereka yang baru mula ingin menjana RM pertama mereka (ingat RM1 bukan bererti ringgit malaysia, ia boleh juga USD, GBP dan sebagainya)
17. Kerja ini memang sangat sesuai bagi mereka yang kaki main ________ (bukan judi ye..hehe..)
18.  Bagi aku, kerja ___________ ini yang paling lumayan dan permintaan ini akan sentiasa ada dari semasa ke semasa.
19. Teknik ________ aku rasa ramai yang tahu tapi tidak mempunyai cara berkesan untuk menjadikan teknik ini berjaya. Apapun, sekiranya tahu cara yang betul, pendapatan anda memang masyuk.
 20. Kaedah _________ ini memang mendapat sambutan ramai kerana potensi untuk mendapat pulangan yang tinggi. Mungkin wang yang anda dapat dalam jumlah yang kecil, tetapi ianya cukup untuk memberi semangat untuk terus berusaha.
Okies, tamat review aku mengenai 10 lagi teknik dalam buku Panduan Jana Wang Online ini. Nantikan 10 lagi teknik yang aku tak pernah terfikir pun untuk lakukan. Rupanya Internet menyimpan pelbagai lagi rahsia harta karun tersembunyi..oh, rupanya!

--------------
PROMOSI
--------------

 Aku juga turut mempromosikan produk ini dengan memberikan ebook "Buat Duit Dengan Blog" yang baru saja disiapkan pada Mei lalu. Ebook ini mengandungi koleksi laman web untuk blogger menjana wang melalui review di blog atau pay per post. Harga sebenar ebook ini adalah RM15. Korang akan mendapatnya secara percuma jika membeli Panduan Jana Wang Online ini melalui link affiliate aku. Caranya mudah saja, clearkan cookies di komputer korang, klik pada http://www.panduanjwo.com/index.php?ref=bluedianthus, buat pembelian ebook Panduan Jana Wang Online kemudian hantar email ke bluedianthus@gmail untuk claim Ebook "Buat Duit Dengan Blog". Aku akan hantarkan ebook tersebut setelah mendapat pengesahan daripada pemilik Panduan Jana Wang Online. Hanya itu yang mampu aku berikan sebagai tanda terima kasih aku kerana membeli melalui link affiliate aku.
 

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails