TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, September 22, 2010

Home » , , » 31 Teknik Jana Wang Online Part 1

31 Teknik Jana Wang Online Part 1

Ebook Panduan Jana Wang Online ini merupakan satu produk baru keluaran Asyraf Aziz dan aku sudah pun mendapatkan panduan ini. Aku ucapkan tahniah kepada beliau kerana telah berjaya menyiapkan panduan yang sangat-sangat berguna kepada mereka di luar sana seperti aku dan juga korang yang sedang membaca entri ini. Ebook ini mengandungi 30 cara untuk kita menjana wang daripada Internet dan satu lagi kaedah bonus. Oppss..sebelum itu nak bagitahu, panduan ini tidak akan mengajar anda "Game Money" ataupun "MLM", harap maklum. :)

Berikut adalah apa yang aku dapat simpulkan setelah habis membaca ebook tersebut. 
1. BLOG sememangnya memberikan keuntungan jangka panjang jika kena pada caranya (cara ini aku rasa umum telah mengetahuinya. Tapi pastikan blog tersebut berkualiti la..okies)
2. Teknik ke-2 iaitu  _______ sesuai untuk golongan berstatus pelajar
3. Teknik ke-3 iaitu menjadi ________ memang sangat sesuai untuk mereka yang pakar dalam satu-satu bidang yang khusus.
 4. Teknik ke-4 iaitu memberikan servis _________ sangat popular dan mempunyai permintaan yang sangat tinggi di pasaran
 5. Teknik ini memerlukan anda pandai untuk melakukan urusan tawar-menawar
6. Teknik ini anda boleh praktikkan setelah mahir dengan teknik ke-5 di atas
7. Kerja menjadi _________ dan __________ boleh dilakukan sekali dengan menggabungkan teknik ke-4
8. Siapa pandai __________, sila angkat tangan? Kalau ya..kerja ini memang untuk korang. :)
9. Siapa kreatif mencipta ______? Kesemua syarikat memerlukan benda ni, jadi jangan lepaskan peluang untuk mencuba.
10.  Yang ini aku paling suka, tapi sayang aku tak ada bakat _________ seperti ini. Kerja ini juga mempunyai kaitan dengan teknik ke-8 dan ke-9.
Okies, sampai di sini dulu review aku untuk Panduan Jana Wang Online ini. Ada masa lagi aku akan tuliskan lagi entri mengenai 21 teknik yang lain. Teknik tersebut terpaksa dirahsiakan untuk menjaga hakcipta terpelihara panduan tersebut. Tak adillah kalau nak beritahu korang, padahal yang lain membayar untuk mendapatkan maklumat tersebut kan. 

--------------
PROMOSI
--------------
Aku juga turut mempromosikan produk ini dengan memberikan ebook "Buat Duit Dengan Blog" yang baru saja disiapkan pada Mei lalu. Ebook ini mengandungi koleksi laman web untuk blogger menjana wang melalui review di blog atau pay per post. Harga sebenar ebook ini adalah RM15. Korang akan mendapatnya secara percuma jika membeli Panduan Jana Wang Online ini melalui link affiliate aku. Caranya mudah saja, clearkan cookies di komputer korang, klik pada http://www.panduanjwo.com/index.php?ref=bluedianthus, buat pembelian ebook Panduan Jana Wang Online kemudian hantar email ke bluedianthus@gmail untuk claim Ebook "Buat Duit Dengan Blog". Aku akan hantarkan ebook tersebut setelah mendapat pengesahan daripada pemilik Panduan Jana Wang Online. Hanya itu yang mampu aku berikan sebagai tanda terima kasih aku.

p/s: Siapa nak bawa aku tengok wayang Wall Street: Money Never Sleeps lakonan Michael Douglas? Macam menarik plot ceritanya..:)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails