TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, August 3, 2010

Home » , » Siapa lagi belum pasang widget Wawwi Matrix Blogwalking?

Siapa lagi belum pasang widget Wawwi Matrix Blogwalking?

Sejak Wawwi Matrix Blogwalking (WMB) dilancarkan secara rasminya pada Julai lalu, ianya seakan-akan menjadi fenomena viral pada blog setiap blogger. Semasa membuat lawatan ke satu blog demi satu blog, aku mengenali ramai blogger yang hebat dalam zon mereka masing-masing. Biasalah, setiap blogger mempunyai tujuan sendiri dalam berblogging. Tak kisahlah kan, asal jangan  mengalami sindrom dilema blogger sudahlah... Jadi, dunia blogging itu indah tanpa memerlukan kita sampai nak pecah kepala untuk menghasilkan satu entri. :)


Baiklah, nampaknya masih ramai lagi yang kurang faham dengan kegunaan WMB ini. Jangan risau, dulu aku pun agak blur juga dengan fungsi widget WMB ini. Tapi tak mengapa, aku akan cuba memberikan maklumat yang aku mampu. Korang boleh klik sahaja pada link di bawah ini, mana-mana yang korang tak faham lagi tu, boleh la tanya kat ruangan komen..kalau aku tau aku cuba jawab, kalau tak, aku minta tolong admin GengBlogWalking yang bantu korang. :)


Baru-baru ini berita mengujakan Bluedianthus ialah blog ini tersenarai sebagai Top Blogwalker untuk Pra-Cabaran 2.
1 lagi cara untuk memberikan pendedahan lebih kepada blog Bluedianthus

7 blogger yang lain juga mendapat 5000 mata ganjaran setiap seorang


Sebanyak 367 lawatan ke blog Bluedianthus selama sebulan lebih ini rupa-rupanya datang daripada WMB. Terima kasih aku ucapkan kepada sistem WMB ini. Dapat juga membantu menaikkan trafik untuk mendapatkan Buffered Campaign yang seterusnya daripada pihak Nuffnang. 
Nak buat apa mata ganjaran tu? Boleh djual! Apapun nantikan penerangan selanjutnya daripada pihak GengBlogWalking


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails