TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, August 9, 2010

Home » , , » Ceriakan harimu selalu Blogger..

Ceriakan harimu selalu Blogger..

Hari Isnin menjelma lagi kawan-kawan sekalian..:) Semoga ceria selalu dan tinggalkan semua keresahan korang untuk hari esok. Kalau tak resah, tenang je tak produktif la macam ni kan. Tapi aku yakin korang mesti gembira kerana hari ni masa nak update akaun Nuffnang kan. Semoga korang semua masyuk-masyuk belaka. Sebelum itu, tahniah aku ucapkan kepada Cikgu Dahlia kerana telah mendapat cashout ke-2 daripada Nuffnang. Siapa kata tidak boleh dapat income sampai 4 angka daripada Nuffnang? :)


Jangan lupa baca entri Cikgu Dahlia yang terbaru ye, ada komen yang pedas-pedas belaka untuk para Nuffnangers yang tak puas hati dengan pencapaian orang lain. Bagi aku, tak ada maknanya nak prejudis terhadap orang lain. Blogging itu kan indah pada waktunya. Teruskan saja berblogging dengan memberikan sesuatu yang bermanfaat.

Okies, masa untuk kemaskini akaun Nuffnang Bluedianthus. Sesiapa yang mengikuti perkembangan blog ini pasti tahu setiap hari Isnin akan ada kemaskini Nuffnang Bluedianthus. Hari ini singkat je update, sebab ada kerja yang menanti.. :)
Buffered Campaign terkini yang diterima: AirAsia Korea SS

Kata kunci yang dari Google Search

Bintang-bintang yang bermakna

Berita gembira ialah iklan MyDeal kembali beroperasi seperti biasa di blog ini. Terima kasih kepada mereka yang sudi melawat ke sini. Terima kasih kepada widget WMB yang turut menyumbang trafik yang tinggi di blog ini. Terima kasih juga kerana sudi memaparkan banner yang tak seberapa Bluedianthus. Terima kasih juga kepada mereka yang memberikan kepercayaan kepada blog ini untuk mengiklankan produk dan servis mereka. Terima kasih dariku, si Bluedianthus. Senyum dulu sebelum tekan "pergi" dari blog ini. :)

p/s: Esok tengok anak bulan tau, bukan bintang. :)


ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails