TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, August 11, 2010

Home » » 1 Ramadhan dan Rahsia Buat Duit Raya..

1 Ramadhan dan Rahsia Buat Duit Raya..

Selamat berpuasa kepada mereka yang beragama Islam. Semoga puasa pertama di bulan Ramadhan ini berjalan dengan lancar dan jayanya..:) Musim puasa ini juga masa untuk memperbanyakkan lagi amal ibadat kan. Siapa yang bijak mengambil peluang perniagaan juga mampu membuat sedikit duit raya dengan sedikit idea yang tercerna. Siapa-siapa yang sedang merancang untuk mendapatkan duit raya di bulan puasa ini, dan masih tiada idea macam mana nak mula, mana nak cari modal dan nak cari masa, boleh la teruskan bersama aku dalam entri kali ini.. :) 


Mungkin ramai yang tertanya-tanya kenapa la Bluedianthus akhir-akhir ini sibuk mempromosikan produk orang lain. Oh, jangan risau sebab produk Rahsia 24jam Terbongkar dan Panduan Membina Laman Web dengan Mudah dan Pantas tanpa Asas IT tidak ada langsung komisyen untuk aku kalau korang beli produk itu sekalipun. Aku cuma membantu mereka yang inginkan sedikit exposure untuk produk mereka. Sokonglah produk buatan tempatan..hehe..

Tapi kali ini adalah promosi produk melalui link affiliate aku sendiri. Affiliate bermaksud aku mempromosikan produk orang lain, jika jualan terhasil maka aku akan mendapat sedikit komisyen. Faham kan konsepnya. :)

Memperkenalkan...Ebook Rahsia Buat Duit Raya



Aku sebenarnya telah dijemput oleh tuan punya produk sendiri untuk mempromosikan produk ini. Jadi aku dengan berbesar hati ingin memberikan tawaran bonus kepada mereka yang ingin membelinya melalui link aku. Sila layari link Tawaran Bonus Rahsia Buat Duit Raya Bluedianthus. Selain itu boleh juga mengikuti thread perkembangan mengenai tawaran aku ini di forum WangCyber pada thread bertajuk [Dari Newbie Untuk Newbie] Tawaran Bonus Rahsia Buat Duit Raya.

Apa yang menarik tentang produk ini ialah ianya bukan hanya boleh diaplikasikan sepanjang bulan Ramadhan sahaja, tetapi juga pada hari-hari biasa. Rasanya tak berbaloi dengan harga yang ditawarkan oleh pemilik produk. Kena up lagi ni, hehe..

p/s: Semoga masyuk di bulan puasa ini..dan jangan lupa bersedekah..:)



ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails