TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, June 29, 2010

Home » , » [Review] Panduan Asas Paypal Terkini telah muncul..

[Review] Panduan Asas Paypal Terkini telah muncul..


Semasa korang membaca entri ini, mungkin harga Panduan Asas Paypal ini telah pun dinaikkan kepada RM30.00 (kalau bernasib baik harga masih lagi RM20.00). Tetapi aku rasa harga yang diberikan ini amat berbaloi dan sekalipun harganya dinaikkan kepada RM50 aku tetap sudi membeli produk keluaran SmartZul ini. Hmmm? Kenapa aku masih nak membeli Panduan Asas Paypal ini walaupun aku telah mempunyai akaun Paypal jenis Premier yang sudah diverified??





Adakah kerana aku terlalu berminat dengan Paypal ini? Poin yang masuk akal juga...hehe.. Dan salah satu lagi ialah kerana aku termasuk dalam golongan "kinesthetic learner" iaitu belajar melalui praktikal dan gerak-geri. Jadi aku rasa video yang diberikan memang suatu bonus dan mempercepatkan pembelajaran. Taklah aku rasa boring baca ebook je kan. Sewaktu aku membeli produk ini, tak sampai 10 minit aku telah menerima link download. Dan aku pun terus membaca isi kandungannya secara pantas dan ada juga banyak maklumat yang aku terlepas pandang terutamanya bahagian Pantang Larang Paypal. Kemudian aku beralih untuk melihat video-video yang diberikan. Memang seperti yang dijangkakan, kandungannya tidak menghampakan aku. Suara pemilik produk ini pun best je, maklumlah dah jadi Deejay di radio online FuhyooFM, hehe.. Aku selalu jadi silent listener je kat sana. Banyak ilmu yang aku dapat..ilmu memang pelaburan yang tak ternilai.

Satu lagi yang menarik perhatian aku adalah bahagian BONUS 13 Cara Buat Duit Untuk Mengisi Akaun Paypal. Tak guna juga kan kalau dah ada akaun Paypal tapi wang Paypal tak ada dalam tu. Korang semestinya teruja kan cara nak cari mata wang dollar untuk diisi dalam akaun. Apa tak terujanya, 1 dollar RM3.236 (mengikut kadar matawang semasa). 13 cara yang ditunjukkan sememangnya terbukti membolehkan duit dollar dalam akaun korang bertambah. Dan salah satu cara yang paling kerap memberikan aku duit Paypal adalah melalui _________ dan _________ (bukan PTC ye). Hehe...bagi tinggal tanda soal sikit untuk memberikan semangat inkuiri. :)

Secara keseluruhannya, aku bagi rate 9/10 untuk produk terbaru keluaran Smartzul ini. Huraian dan penerangan yang padat dan lengkap setakat ini. Paling penting, ianya produk berbahasa Melayu! Kepada korang yang nak buat akaun Paypal, aku sangat-sangat syorkan produk ini.

Berita baik kepada mereka yang membeli melalui link affiliate aku, satu slot iklan secara PERCUMA yang akan aku berikan di ruangan sidebar (kerana khamis ini semua banner yang ada akan dikosongkan kerana masa beriklan secara PERCUMA untuk seminggu telah tamat). Selain itu, aku juga akan memberikan sebuah ebook Buat Duit Dengan Blog yang baru saja disiapkan pada Mei lepas. Ebook ini mengandungi koleksi laman web untuk blogger menjana wang melalui review di blog atau Pay Per Post. Ebook ini baru sahaja dihasilkan pada bulan Mei 2010 ini dan aku masih lebih selesa memberikannya sebagai bonus kepada mereka yang membeli melalui link affiliate aku. Belum lagi membuat keputusan untuk menjualnya. Ebook ini hanya boleh didapatkan sekiranya korang membeli melalui link affiliate aku. 



Klik pada banner untuk mendapat semua bonus daripada Bluedianthus 
semasa membeli Panduan Asas Paypal


p/s: Jangan lupa tinggalkan komen korang selepas membeli melalui link affiliate aku. Setelah pembelian disahkan daripada pemilik produk, barulah 2 bonus ini aku berikan.
p/p/s: Kalau tak nak terlepas bonus, copy & paste saja link ini di browser korang, dan buat pembelian
http://www.duitdigital.com/index.php?ref=bluedianthus

Artikel Sebelumnya: Masa untuk rehat..

Artikel Berkaitan:
Duit masuk akaun Paypal..
Finally, my Paypal Account got verified..
Virtual Credit Card?

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails