TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, June 2, 2010

Home » » [Review] Kamus Perniagaan Internet dalam Bahasa Melayu

[Review] Kamus Perniagaan Internet dalam Bahasa Melayu

Okies, Bluedianthus telah kembali semula ke makmal, dan entri ini adalah entri yang telah disetkan masanya untuk muncul sebagai entri pertama di hari Rabu ini. Untuk korang yang ke pejabat tu jangan lupa bawa payung ye. Maklumlah, sekarang ni musim hujan je memanjang. Jadi, sediakanlah payung sebelum hujan.


Oklah, kali ini aku cuma nak beritahu satu kisah menarik yang aku dapat belajar mengenai dunia internet marketing ni. Aku baru sahaja selesai memberikan review satu ebook yang baru dikeluarkan oleh saudara Amirul Mukmin. Produknya ialah ebook bertajuk Kamus IM. Kini, semua terma ataupun istilah yang korang dan aku tak faham boleh dirujuk melalui kamus IM ini. 


Aku merupakan antara orang terawal yang mendapatkannya dan telah memberikan testimoni berkenaan produk ini.. Jadi suka aku nak berkongsi dengan pembaca aku. Sesiapa yang nak mengetahui dengan lebih dalam berkenaan dunia Internet Marketing ini bolehlah ke laman web tersebut, dan macam biasa isikan nama dan email kemudian, sahkan verifikasi dan korang boleh download kamus IM tersebut. Korang tau tak kaedah promosi yang aku gunakan ini? Ini dinamakan sebagai soft selling, sebab menggunakan blog adalah cara yang paling digemari oleh peniaga pada masa kini. Tanyalah setiap peniaga, hampir kesemuanya mempunyai blog samada untuk perniagaan mereka ataupun sebagai blog peribadi mereka.

Sebenarnya, aku rasa tak berbaloi harga yang diletakkan untuk produk ini kerana, aku yakin saudara Amirul ini telah bersusah payah membuat ebook ini secara teliti dan tersusun. Sesiapa yang nak Kamus IM ini boleh klik pada banner untuk dibawa ke halaman tersebut. Boleh download edisi percuma dengan segera sebelum ianya ditutup.





3 comments:

+akufobia+ said...

woaa.menarik.

Aidi-Safuan said...

cam best jer. payment camne ar? :)

shameel Iskandar said...

rasa berkenan juga tu

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails