TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, June 15, 2010

Home » » Rehat dan dunia online bahagian 2..

Rehat dan dunia online bahagian 2..

Sekali lagi aku mengambil kesempatan untuk mengemaskini blog Bluedianthus ini. Ni nak buat pengumuman sedikit untuk korang, blog Warnnie Musah Dot Com telah pun pulih sepenuhnya daripada masalah server. Apapun, tema blog itu juga telah bertukar dan masih dikemaskini. Terutamanya pada bahagian header. Nak modify header juga. Apapun, mungkin proses kemaskini agak lembab sebab ada banyak lagi kerja yang lain. Kalau ada masa free barulah update blog tu. Shoutmix juga telah dibuang.


Ok lah, dalam entri yang pendek ini aku saja ingin berkongsi cerita tentang satu lagi peluang yang datang baru sebentar tadi. Walaupun lagi murah daripada tugas yang sebelumnya, tak apa lah. Lebih baik daripada tak ada langsung kan.
$1.25 yang bermakna

p/s: Jepun menang perlawanan semalam kan. Mungkin aura kemenangan Korea Selatan masih tersemat dalam hati pemain Asia ini. Bangga juga sebab negara Asia menang kan. Bila la nak tengok negara Malaysia masuk World Cup ni...huhu..


Artikel Berkaitan: 

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails