TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, June 17, 2010

Home » » Masa untuk withdraw

Masa untuk withdraw

Masa rehat ini, aku masih lagi melakukan aktiviti seperti biasa di alam maya. Mencari peluang, mencipta peluang dan juga membuka ruang untuk memberikan sesuatu maklumat yang berguna kepada pembaca blog ini. Apapun, selamat menjamu makanan tengahari aku ucapkan kepada korang yang sedang dan telah pun habis makan tengahari. :)



Hari ini, aku telah withdraw duit untuk program PTC yang aku sertai iaitu Neobux dan juga Indoclix. Program Neobux ini aku rasa dah ramai yang tahu kewujudannya. Memang Neobux ini membayar kepada setiap ahlinya yang telah mencapai minimum cashout. Tapi kalau nak cepatkan minimum cashout tu, lebih baik sewa refferal yang bertugas untuk menambahkan jumlah klik kita. Bolehlah cepat cashout.
$3.73 yang bermakna daripada Neobux, ini adalah bayaran kedua aku terima



$0.21 yang bermakna daripada Indoclix, juga bayaran kedua yang aku terima

Jumlah keseluruhan cashout pada hari ini ialah $3.94 iaitu bersamaan dengan RM12.899 mengikut dollar semasa. Syukur, dapat juga duit kan. Jadi, kepada korang yang nak merasa duit dollar tu, boleh la cuba dulu program PTC ini, kemudian boleh beralih kepada cara buat duit online yang lain. Siapa nak join program PTC ini boleh klik pada banner di bawah.









p/s: Bersyukur amalan mulia. Jangan lupa bersedekah juga. Satu cara lagi adalah dengan bersedekah ilmu.. Berbaloi-baloi..:)

Artikel Sebelumnya: Rezeki di laut maya...

Artikel Berkaitan:

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails