TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, June 24, 2010

Home » » Masa untuk withdraw 2...

Masa untuk withdraw 2...

Akhirnya, England mendapat markah penuh semalam walaupun hanya menang tipis 1-0 kepada Slovenia. Tapi itu sudah memadai untuk mereka disenaraikan dalam 16 pasukan untuk pusingan ke 2. Harap-harap selepas ini mereka akan lebih berusaha gigih terutamanya dari segi corak permainan. Rajin dan usaha tangga kejayaan. 


Pada waktu tengahari ini, aku sempat cashout duit PTC aku, bolehlah untuk menambahkan duit dalam akaun Paypal, manalah tahu kan ada lagi tawaran domain yang hebat daripada godaddy ataupun namecheap, bolehlah aku menambah koleksi domain yang ada sebelum ianya dinaikkan kepada harga yang lebih tinggi selepas ini. 
$0.49 yang bermakna. Cashout yang ke- 5 daripada PaidToClick$0.16 yang bermakna. Cashout ke-3 daripada IndoClix

Nilai $0.65 (lebih kurang RM2.093 mengikut nilai dollar semasa) ini sangat bermakna untuk Bluedianthus yang menghargai setiap nilai sen yang ada. Lagipun nilai sen adalah dalam bentuk dollar Amerika. Apa yang aku suka dengan program PTC ini ialah minimum cashout yang sedikit. Dah dapat 10sen macam tu dah boleh cashout ke akaun Paypal, lebih baik selalu dapat duit walaupun sedikit daripada dapat duit yang banyak tapi dalam tempoh yang lama. 


Artikel Berkaitan: 

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails