TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, June 21, 2010

Home » » Masa berbulan madu dah habis

Masa berbulan madu dah habis

Hari Isnin, hari bekerja, hari sekolah untuk semua manusia di bumi ini. Bukan honeymoon lagi ya. Tak kiralah samada mereka bekerja sendiri atau bekerja untuk orang lain. Yang penting, kita kena bekerja untuk meneruskan kehidupan kita. Kelmarin merupakan hari Bapa seluruh dunia. Aku dan adik-adik aku ada membelikan hadiah untuk Daddy dan juga Mummy kami yang tercinta, tapi tak sempat bagi sebab semua orang masuk tidur awal. Mungkin malam ini baru bagi hadiah-hadiah tu. Siap dengan kad buatan sendiri lagi..hehe..Tapi, jangan lepaskan peluang membeli tiket sempena Jualan Syok Bola AirAsia. Ini masa terbaik beli tiket tau.Nak melancong ke mana pula ya? Aku tak terfikir pula.


Ok, entri pertama di hari Isnin ini sudah tentunya laporan mingguan berkenaan statistik Nuffnang. Nuffnangers memang suka dengan hari Isnin, sebab masa ini digunakan untuk memeriksa earnings mereka. Semoga masyuk la semuanya ya. Buffered campaign masih lagi berjalan di blog ini. Tapi pelawat unik yang dibeli oleh pihak advertiser agak sedikit, sebab selalu nampak iklan tersebut akan tiada menjelang tengahari. Tapi, tak apa la, yang penting buffered ads masih sudi bertandang ke blog ini. :)
Buffered ads : Nokia Navigation Phase 2 LB

Kemudian sepanjang minggu lepas, tutorial memasang Wawwi Matrix Blogwalking menjadi carian popular di blog ini. Semasa aku berblogwalking sekali-sekala, aku nampak ramai blogger yang dah memasang widegt ini. Meriah sungguh sambutan yang diberikan kepada produk Wawwi ini. 

Keywords popular 14 Jun - 20 Jun 2010

Itu sajalah pencapaian blog Bluedianthus ini, seronok rasanya melihat peningkatan demi peningkatan blog yang masih newbie ini. Semoga blog ini dapat memberi banyak lagi entri-entri yang berguna dan positif untuk pembaca setia blog ini. :) Ok, masa untuk bekerja, honeymoon is over. Senyum dan ceria-ceria selalu untuk korang di sana. 
When you play, play hard. When you work, don't play...


Artikel Berkaitan:



ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails