TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, June 10, 2010

Home » » Dollar dibayar 2...

Dollar dibayar 2...

Agak sibuk dengan aktiviti offline sekarang ini. Apapun, semoga korang gembira dengan aktiviti blogging korang seharian. Masa untuk membaca blog lain juga terhad, huhu.. Ok, kat bawah ni aku nak bagi screenshot tentang program PTC yang aku join. Dan aku dengan rasminya mengumumkan bahawa program PTC ini bukannya scam seperti program PTC yang lain. Buktinya sebab aku dah menerima bayaran daripada pihak PTC tersebut.

Dah terima dari Paidtoclick.in



Dah terima dari IndoClix.com



Dah check kat akaun Paypal.

Sempat update ini saja untuk hari ini. Kelmarin tak sempat update entri. Malam ni nak install something lagi kat blog ini. Oh ya, blog Warnnie Musah Dot Com mengalami sedikit masalah teknikal. Jadi korang tidak akan dapat mengakses ke laman tersebut. (Macam la blog tu ramai sangat pembacanya kan, hehe..) Esok demam piala dunia akan bermula. Dah sedia ke? Aku belum, hehe..

Artikel Sebelumnya: Aku boleh, aku mesti boleh...

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails