TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, May 10, 2010

Home » , » Serlahkan matamu dengan FreshLook Ciba Vision

Serlahkan matamu dengan FreshLook Ciba Vision

Jumaat lepas, aku dapat surat daripada Ciba Vision. Yang mengikuti perkembangan terbaru iklan Nuffang, mesti korang tahu, ini adalah company yang menghasilkan jenama terbaru contact lens FreshLook Illuminate. Aku pun saja la nak cuba sampel percubaan selama 3 hari. Walaupun aku tak berapa selesa nak guna kanta sesentuh ni tapi sekali sekala nak ubah penampilan tak salah juga. Hehe.. Teruja pula nak berkongsi kat sini. Kat sebelah ni, adalah surat yang aku terima, siap gambar depan blog lagi..hehe.. Jom santai sedikit, kita tengok gambar je la malam ni ok. Jadi korang-korang yang berkaca mata macam aku ni, boleh cuba contact lens dari Ciba Vision ni. :)


Sila pastikan nama dan alamat penerima adalah betul..hehe..

Hmm...first time aku nak pakai contact lens, takutnya...huhu..

Ok, cuba letak dulu kat mata...

Agak selesa juga pakai contact lens ni

Okies..itulah kisah pemilik blog Bluedianthus memakai contact lens. Ada apa-apa pendapat? Hehe.. Bagi aku, lepas aku pakai contact lens ni, taklah menakutkan sangat pun perasaan masa nak letak benda ni kat mata. Tapi buat masa sekarang ni, aku lebih selesa menggunakan kacamata. Kalau tak jaga contact lens ni dengan baik boleh meyebabkan infeksi dan jangkitan mata. Lepas mencuba sendiri contact lens dari Ciba Vision ni, aku bagi 3 setengah bintang dari segi keselesaan. 

p/s: Aku ada bagitau ke aku dah potong rambut? Hmm..taklah penting sangat pun kan, hehe..

12 comments:

AISHA SAAD said...

waahh ta penahh try lagik yang nihh.
btw, lens mmg byk effect ponn.
if rajen klik link nih, tengok effect aku penah kena dulu! saket okk?? huaaa..

http://aishawhatever.blogspot.com/2010/04/aku-contact-lens-dan-spekk-mata.html

: bluedianthus : said...

@ AISHA SAAD...
Kena cuba la lepas ni..hehe..
Dah lawat entri AISHA tu..teruk juga kena infection kan..:)

zulkbo said...

blue..
dah berambut pendek kamu yak?
cantik..lebih menarik berkacamata

+akufobia+ said...

vote untuk pakai spek.yeaa.

: bluedianthus : said...

@ zulkbo..
Terima kasih..hehe..
Yup, rasanya akan stick berkacamata..:)

: bluedianthus : said...

@ akufobia..
Okies..agree with you. Kena pakai spek lepas ni..hehe..

~Bloggerina~ said...

kita pun tgh tgu..bukan main klik2 nuff je..hrp2 cepat2 la sampai

: bluedianthus : said...

@ Bloggerina...
Oh, Bloggerina pun dah order trial version. Cayalah, hehe.. Best juga guna contact lens ni, tak mengganggu mata. Tapi kurang selesa untuk jangka masa lama..:)

al-basri said...

salam,
bila membayangkan cara nak pasang contact lens, saya rasa lucu...haha
sebenarnya saya takut..
saya pun dah lebih 10tahun pakai kacamata, tapi tak pernah cuba contact lens. kalau free apa salahnya cuba...

take good care

: bluedianthus : said...

@ al-basri..
Yup..kena buka mata besar-besar masa nak masukkan contact lens..hehe..
Oh, al-basri pun pakai kacamata juga ye..
yup, kalau free apa salahnya kan..:)

~Bloggerina~ said...

i'm a die hard lens user.hehe.dah 10 years guna lens

Seri said...

nak tahu jugak apa kelebihannya dari memakai spek atau kontek lens biasa.

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails