TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, May 24, 2010

Home » » [Review]: Hari Isnin masa untuk maraton 3 produk Bahagian Akhir

[Review]: Hari Isnin masa untuk maraton 3 produk Bahagian Akhir


Ok, ini adalah produk review terakhir daripada aku untuk hari Isnin ni. Produk yang sungguh menarik. Sewaktu pra-pelancarannya aku telah membelinya daripada tuan punya produk. Sehingga kini aku masih lagi dalam proses mengemaskini laman web untuk dijual. Harap-harap selepas ni akan dapat hasil lah. Bagi aku tak salah mencuba untuk menimba pengalaman. Aku memang rasa tercabar kalau ada orang lain yang boleh buat, kenapa aku tak boleh buat. Penjualannya baru sahaj bermula pada bulan lepas dan masih hangat di pasaran terutamanya di WangCyber. Tapi kalau nak beli dengan harga berbaloi-baloi di samping bonus memikat bolehlah beli di forum WangCyber. Ada macam-macam tawaran yang menarik untuk dimiliki. Hmm...aku masih dalam proses mencuba. Ada apa-apa kemaskini atau khabar yang baik aku akan update dalam blog ini.


p/s: review kali ini agak pendek sebab keberhasilan daripada menggunakan produk ini belum dapat aku kecapi (chewah...) Apapun, rajin dan usaha tangga kejayaan. Aku belum putus asa lagi.. :)


Artikel Sebelumnya: [Review]: Hari Isnin masa untuk maraton 3 produk Bahagian 2

2 comments:

Syafrizal said...

tahniah la ye... nanti review best2... moga2 ramai beli hehe

+akufobia+ said...

kalau da berputus asa esok kau beritahu eh.(tak membina langsung.haha.)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails