TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Thursday, May 27, 2010

Home » » Pemberitahuan tergempar...

Pemberitahuan tergempar...

Hello untuk korang-korang semua. Kali ini entri mengejut aku publishkan untuk tatapan korang semua. Domain di Godaddy berharga $0.99 sahaja. Siapa yang nak beli domain boleh beli menggunakan kad debit ataupun kad kredit (aku cadangkan kad debit lebih selamat dan berbaloi-baloi). Beli melalui akaun Paypal tak boleh ye. Kemudian siapa yang dah ada hosting tu, boleh je letak addon domain. Itulah kelebihan hosting yang membenarkan unlimited addon domain..^_^



Ini adalah kod promosinya: INDY2010

Aku pula dah beli satu lagi domain untuk niche blog aku. Huhu, rajinnyer aku beli domain kan, tapi nak kembangkan blog yang susah sebab nak Google sayang blog kita bukannya senang. Memang berbalo-baloi membeli domain masa harga promosi ni sebabnya, kalau harga biasa domain dot com adalah berharga $10.69. Mahal tu..Siapa-siapa nak cuba ada domain sendiri bolehlah beli sekarang ni.
Aku dah beli satu domain dengan harga $1.17 je (lebih kurang RM3.84462)..terima kasih Godaddy.. :)

p/s: pada masa entri ini ditulis kod ini masih lagi valid. Tapi selalunya kuota kod promosi ini akan cepat je expired sebab ramai pembeli tegar domain akan menyambar domain yang mempunyai High Paying Keyword yang tinggi. Huhu..Siapa cepat dialah yang dapat. 


3 comments:

zulkbo said...

salam ziarah petang
apa khabar anda?
moga sihat selalu..
thanks..good info sis..

yastro said...

Nampak gayenya lum masuk lg dh abih kot!!!

+akufobia+ said...

ada lagi tak?

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails