TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, May 18, 2010

Home » , , » Ebook Nuffnang, suatu perkongsian

Ebook Nuffnang, suatu perkongsian

Sambil menunggu traffic jem berlalu, aku buka blog kegemaran aku iaitu Blog Bluedianthus, hehe..Siapa lagi yang nak minat dengan blog kita kalau bukan pemilik blog itu sendiri kan. Apapun, sekiranya korang perasan aku semakin lupa diri dalam menulis blog ini, tegur-tegurlah aku. Teguran yang membina sangat bermakna..terima kasih.. ^_^

Semalam, aku tidur lewat kerana berchatting dengan seorang rakan blogger dan juga seorang lagi rakan baik di WangCyber. Sedar tak sedar dah jam 4 setengah pagi bercerita. Banyak juga yang dibualkan. Tapi semuanya yang bermanfaat saja tau. Itulah bestnya, tak payah terlalu formal dalam berbahasa.


Bertitik tolak daripada sembang-sembang berilmu (bukan sembang kosong ok..), aku tergerak untuk berkongsi ebook-ebook berkaitan Nuffnang yang aku baca sampai 7 kali sebab nak faham. Mungkin ada banyak lagi ebook yang belum aku tahu kewujudannya. Kalau korang tahu, bolehlah tinggalkan link downloadnya di bahagian komen untuk memudahkan aku dan juga kawan-kawan yang datang ke blog ini mendapatkan ebook bermanfaat mengenai menjana pendapatan melalui Nuffnang. Mungkin ada di antara ebook yang tidak boleh digunapakai lagi untuk aplikasikan pada hari ini. Biasalah, teknologi cepat saja berubah. Ok, tanpa membuang masa jom download ebook yang bermanfaat ini.
Ebook Jana Pendapatan Dengan Nuffnang

Sila ke bahagian FREEBIES untuk Download Ebook ini
Ebook Rahsia Jana Wang & Trafik Nuffnang

Ok, itu saja perkongsian aku untuk korang semua. Blogging itu indah dan meyenangkan. Alang-alang berblog biarlah sampai mendapat pendapatan kan. Jadi lebih lama kita berblog, lebih Nuffnang sayang dengan kita. Lebih sayang lagi pihak Google dengan kita. Apapun, biarlah entri yang memberikan sesuatu yang bermakna kepada pembaca blog korang. Ok, jem pun rasanya dah terkawal tu, aku balik dulu. Malam ni ada latihan koir lagi. Lambat sikit rasanya menjenguk dan membaca entri blogger-blogger lain. Ataupun..terus tidur lepas balik..hehe..

p/s: Budaya membaca, budaya mulia. Bangsa membaca, bangsa berjaya. 
p/p/s: Mungkin ada yang sudah mempunyai ebook ini, dan ada juga ebook mengenai Nuffnang yang ingin dikongsi, tinggalkan saya link download pada bahagian komen. Terima kasih.

Artikel Sebelumnya: Dollar dibayar..

54 comments:

tehr said...

saya sudah download ebook tu - sangat2 berguna
...thanks

shameel Iskandar said...

bagus entry ni. Di samping berkongsi pengetahuan dan pengalaman juga memperluaskan persahabatan, sekurang2nya jadi blogger dpt menambahkan pendapatan(walau itu bkn mtlamat utama)

Insan Jiwang said...

HEHE... terima kasih Bluedianthus... jasamu ku kenang...piwett..

thnks berkongsi/ share idea dan knowledges.. apapun majulah Blog http://www.bluedianthus.com/ untuk semua....

Mijie said...

tenkiu bluedianthus..perkongsian yg bgs..mijie dh download eBook nie..mungkin ebook memberi banyak manfaat kepada mijie yg msih bru dlm dunia blogger n nuffnang nie..

kue said...

wahhh tenks i loike :)

al-basri said...

salam,
terus saya donlottt..hehe
terima kasih banyak2, semoga rezeki awak bertambah.

Kulanz Salleh said...

dah download.. try nak baca juga pasal nuffnang ni..

~Blabberina~ said...

tq.downloaded

Amin Johar said...

Ebook yang pertama itu dari Noorizahshah.. bagus ebook tu. :-)

yang ebook kedua tu yang g best.. TQ Bluedianthus share suatu yang benefit. =)

baca2x.. Nuffnang AJ skunk baru RM15 ++..

suka_haha said...

tumpang download ye hehe

Mijie said...

bluedianthus..eBook yg kedua 2 dh xblh nk download ke??

~ ALIEN ~ said...

dh download. BEST! ade gak yg hmpir sm ngan cara aku slama ni...

btw...tq very much. byk info aku dpt...(^_^)

WORDZ-SPACE
(blog skema giler tahap gaban)

~ ALIEN ~ said...

aku dh link entri ko ni kat entri latest aku.

btw...tq very much again utk info yg sgt bagus...(^_^)

WORDZ-SPACE
(blog skema giler tahap gaban)

bspotgurl said...

Hi, thanks for visiting bspotgurl blog. Anyway, saya follow blog awak yea.

p/s: thanks for the info yea

Chaon Cornerz said...

Thanks for sharing..

+akufobia+ said...

woaa.terima kasih.

Donny Ien said...

Lepas ni sy download tinggalkan komen dulu :) dan THANK'S Warnie sbb sudi berkongsi ebook berguna ini.. wish you all the best arr Sumandak :)

soffya cik bulan said...

thnks...bagus ah...sharing is caring...:)

noor afzan said...

thanks sis for sharing..
akan saya share kpada pembaca blog saya pula..
=)

Milofloat said...

milofloat dah terdownload daa.. thanks to U

~NURUL~ said...

thanks to u :) tengah downloag gune idm.. haiii tak sabar nak mula membaca.. :)

Mijie said...

alhamdulillah..akhirnya berjaya jgk download..lupa patches idm dh ad..hihihi

dunspeak♥ said...

wah..trimas atas perkongsian ini =)

: bluedianthus : said...

@ tehr...
Sama-sama..mudah-mudahan bermanfaat...:)

: bluedianthus : said...

@ Shameel..
Betul tu. Berkongsi dan memberi dapat memperbanyak sahabat.. Yup, blogging itu indah..:)

: bluedianthus : said...

@ Insan Jiwang..
Sama-sama..jasaku jasamu jua..hehe...:)

: bluedianthus : said...

@ Mijie..
Welcome Mijie..ebook ini adalah khas untuk perkongsian bersama. Terima kasih kepada pemilik produk yang menyebarkan secara percuma..:)

: bluedianthus : said...

@ kue..
Welcome..:)

: bluedianthus : said...

@ al-basri...
Sama-sama..semoga rezeki al-basri juga melimpah ruah..:)

: bluedianthus : said...

@ Kulanz..
Huhu..Kulanz dah expert kan..:)

: bluedianthus : said...

@ Blabberina...
Welcome...:)

: bluedianthus : said...

@ Amin johar...
Yup, semuanya didedahkan dengan telus kan AJ...:)
Yup, dua-dua ebook ini sangat berguna.. Baca jangan tak baca..hehe..Takpe, pelan-pelan kayuh kata orang..:)

: bluedianthus : said...

@ suka_haha...
Yup, boleh je..:)

: bluedianthus : said...

@Mijie...
Boleh masih boleh, saya tak jadi nak removekan buat masa ini..:)

: bluedianthus : said...

@ ALIEN..
Oh bagus-bagus..Ini dah expert ni kan..:)
Welcome..sharing is caring..:)

: bluedianthus : said...

@ ALIEN..
Dah baca entri tu dan komen-komen juga..Terima kasih sebarkan ilmu berguna ni..:)

: bluedianthus : said...

@ bspotgurl...
Welcome..saya pun dah follow bspotgurl juga..:

: bluedianthus : said...

@ Chaon..
Welcome Chaon...

: bluedianthus : said...

@ akufobia..
Sama-sama..jangan fobia download ya..:)

: bluedianthus : said...

@ Donney Ien..
Welcome Donny..wish you all the best too..:)

: bluedianthus : said...

@ Soffya...
Welcome soffya..:)

: bluedianthus : said...

@ noor afzan..
Welcome noor..
Yup, mesti share... :)

: bluedianthus : said...

@ Milofloat..
Dah terdownload? Hehe..ada-ada saja..
Welcome anyway..:)

: bluedianthus : said...

@ Nurul...
Welcome..download dan terus baca ya..dan praktis terus..baru best..:)

: bluedianthus : said...

@ Mijie..
Bagusla dah berjaya download..boleh la baca lepas ni..:)

: bluedianthus : said...

@ dunspeak..
Sama-sama..:)

wazy said...

wajib kene download gak ni sis,thanks for sharing yer

: bluedianthus : said...

@ wazy...
Yup, download jangan tak download..Semoga bermanfaat...:)

sUfFeR8zInE said...

satu dah ade, download lagi 1

~ataicha~ said...

baru je download.. tp belum sempat baca lagi...

eiela said...

hai bluedianthus,,
saya suka blog awk nih. entri2 semuanya ikhlas, lahir dr hati sendiri. nk mtk tlg bleh? sy tak dpt download ebook nuffnang yg kedua la. hope dpt bantu. :)

:: BLUEDIANTHUS :: said...

@ suffer8zine
Download jangan tak download. :)

:: BLUEDIANTHUS :: said...

@ ataicha
Cepat baca dan praktikkan ye.. :)

:: BLUEDIANTHUS :: said...

@ eiela
Thanks di atas pujian eiela tu ye..Inilah tujuan saya berblogging, nak bagi yang ikhlas2 je..hehe..
Oh ebook kedua tu saya dah uploadkan guna filesharing yang lain. Boleh download kat tab "Freebies".
Selamat mendownload eiela. :)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails