TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, April 13, 2010

Home » , » Facebook dan ucapan bermakna...

Facebook dan ucapan bermakna...

Ini merupakan entri kedua aku pada hari ini. Di bawah kategori yang sama, aku sekadar ingin memberi penghargaan kepada sahabat-sahabat aku di Facebook di atas ucapan Selamat Harijadi kepada aku. Aku dah tua, huhu... Thanks to the social networking site for creating such a great communication tool. Alamak, speaking pula dah....hehe.. Apapun, apa yang akan korang lihat seterusnya hanyalah screenshot daripada facebook aku. Bukan apa, saja nak jadikan kenangan dalam blog aku ini. At least, aku masih diingati. Terima kasih aku ucapkan untuk semua. Sayang korang... :) Blog warnniemusah.com dan willpowerwithin.com juga telah diupdate dengan jayanya pada hari ini. Jangan marah ha...semua pun berkisarkan tentang harijadi tuan punya blog. hehe..



Kita mulakan dengan wish dari Netlog dan WAYN.com :)
 Thanks to all of you my friends
p/s: Ucapan bermakna seperti inilah yang buat aku berterima kasih dengan Facebook. Walaupun aku tengah sakit-sakit ni, sekurang-kurangnya aku masih mampu nak senyum... :)
p/p/s: Minta maaf sebab tak join korang berblogwalking semalam, aku pengsan awal..mabuk ubat punya pasal..huhu..

Entri Sebelumnya: Matematik Hidupku 



8 comments:

Ibu faheem said...

Hepi besday dear.. may ALLAH bless you..

areev19 said...

waah...heppy besday cik wannie :)

al-basri said...

Happy Birthday to You..
May God Bless U, my dear friend.

: bluedianthus : said...

@ Ibu faheem..
terima kasih, terharu ada juga blogger yang wish..:)

: bluedianthus : said...

@ areev19..
Thanks areev di atas wish yang bermakna...:)

: bluedianthus : said...

@ al-basri...
Thank you al-basri..may God bless you too there..:)

husnazainal said...

heppy bday.!

: bluedianthus : said...

@ husnazainal..
terima kasih untuk wishnya..:)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails