TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Friday, April 2, 2010

Home » , , » [Mini Contest] Motivasi Yang Hilang

[Mini Contest] Motivasi Yang Hilang

Kini, peraduan mini contest muncul sempena 1 April ini. Kenapa mini contest? Sebab hadiah pun mini... Ini bukan April Fool, ini betul-betul, bukan cobaan. ;p


Kali ni penyertaannya amat mudah dengan hanya 2 langkah mudah...



1. Hanya tulis satu entri mengenai perkembangan azam baru korang di blog korang, dah boleh join mini contest ni. Pastikan ayat menggunakan perkataan yang dieja sepenuhnya. Aku tak reti la bahasa short form ni. Kekemasan ayat dan lontaran suara olahan isi yang baik sangat-sangat dialukan. Patah perkataan lebih kurang 300 patah perkataan, panjang-panjang pun boleh, aku tetap suka baca. :)




2. copy paste url entri yang korang dah buat dalam ruangan komen di bawah. Kedua, jangan lupa linkkan entri korang ke blog aku.


Optional: Menjadi follower ataupun subscriber blog ini adalah suatu pilihan dan bukannya mandatori...tak suka paksa-paksa orang.

3 Hadiah wang tunai : RM10 setiap seorang (Maybank/CIMB)


Keputusan akan diumumkan 3 hari sebelum birthday aku, hehe..Jadi aku rasmikan,  korang ada masa 9 hari bermula dari, sekarang... Selamat menulis. :)


p/s: Sila lihat badge facebook untuk melihat tarikh lahir tuan punya blog...Terima kasih, aku tunggu suratnya ya.. :)
p/p/s: Kalau nak kenakan orang sempena April Fool ni, biarlah berpada-pada ok..psstt...aku tak suka April Fool!

Artikel Sebelumnya: Aku Ditag!

Artikel Berkaitan:

4 comments:

ejoyz@epowerbiz said...

sy da wat smlm sblm awk kuarkn contest nie..hee.. azam 2010-2011..

: bluedianthus : said...

@ eoyz..
Oh ye ke? Kalau ianya menepati syarat boleh je join contest ni.. :)

hans said...

adoi
xsempat nk join
busy nih

: bluedianthus : said...

@ hans...
takpe..kemungkinan pertandingan ini akan ditunda ke suatu tarikh yang lain.. :)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails