TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Friday, March 5, 2010

Home » » Maaf..aku offline sehingga ahad ni

Maaf..aku offline sehingga ahad ni

Selamat bercuti di hujung minggu untuk semua teman-teman blogger aku. Sewaktu aku sedang menulis entri ini, aku sedang menanti masa untuk bertolak ke pekan Papar..lebih kurang sejam lebih dari KK. Ada aktiviti sedikit kat gereja Papar. Sambil tu nak melawat zoo hari ahad ni kalau ada kesempatan. Maklum la, baru saja lepas bergambar dengan harimau kan,hehe... Kalau ada keberanian, nanti aku bergambar dengan harimau yang real punya, tapi di luar sangkar je la..:) Yang nak balik ke kampung tu, jangan lupa berhati-hati di jalan raya. Tapi kalau pengguna jalanraya yang lain tak berhati-hati pun , sama juga kita akan terdedah dengan kemalangan yang tak diundang kan. :)

Oh, sempena "ketiadaan" aku selama dua hari ni, this is my card..hehe..bukan berlagak ya. apa-apa hal boleh hubungi aku..:) Gurau je, siapa-siapa yang datang menjengah blog ini, j
angan lupa tinggalkan jejak supaya aku dapat iklankan kat ruangan jejak kasih...hehe..gurau lagi. Jumpa lagi ahad nanti...:)


Kad bisnes online ini direkacipta di laman web http://iklanuntukanda.webs.com/kadbisnesonline.htm
Cantik juga kan, sesuai dan menepati citarasa aku dan kena dengan nickname aku, bluedianthus

p/s: AJ, keychain minggu depan akan dikirimkan..guna pos ekpress..minta maaf atas kelewatan..my bad..

8 comments:

pak dogol said...

salam dari pak dogol..

selamat bercuti wahai geng samseng batu nesan..

dah sampai zoo jangan lupa pulang tau..

muahaha!

Aminjohar said...

Selamat bercuti.. :-)

AJ ajelah tak cuti kot, coz dah memang hari2x cuti dok kat umah.. hehehe :D

Selamat2x.. zoo kat mana 2?

pst.. tangkap gambar banyak2x share ya.. :-)

: bluedianthus : said...

@ pak dogol...
hehe...terima kasih pak dogol..
Tak sempat pegi zoo ahad lepas..huhu...

: bluedianthus : said...

@ AJ...
Bestnya AJ cuti hari-hari kat umah..
Oh, sebenarnya planning nak pegi Lok Kawi WildLife Park, Papar Sabah..tapi tak sempat nak pegi sebab dah petang sangat takut tak sempat nak balik KK. Jadi tak dapat la tangkap gambar banyak2..huhu..sedihnyer...

Aminjohar said...

@bluedianthus,

Oh, huhu tak dapatlah awk nak tempek2x banyak2x gambar kat blog.. buat modal mengayat.. huhu

Melepas nak tengok permandangan nun jauh di seberang..

Takpa nanti kalau sempat leh ada hajat tertunai kelak. :-)

: bluedianthus : said...

@ AJ...
haha, buat modal mengayat? Tak ada masa la orang macam kita ni nak mengayat AJ, hehe...

Takpe, nanti ada masa akan cuba untuk letak gambar2 pemandangan negeri di bawah bayu ni..:)

Aminjohar said...

@Bluedianthus,

Mengayat maksud AJ tu dari gambar boleh dibuat story... :D

Kan awak suka bercerita & motivasi.
So dari gambar 1 pun mungkin boleh buat artikel 1 atau lebih dari itu..

Apa-apapun AJ suka artikel awk.. :-)

Rajin2x selalu update blog ya.. :-)

: bluedianthus : said...

@ AJ..
Oh, saya salah faham dengan komen AJ..minta maaf..hehe..

Yup, keep on blogging kan.. Saya pun tak sabar nak tunggu personal blog AJ dilancarkan..hehe..:)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails